Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επετειακό ημερολόγιο από την Θρακική Εστία – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου

Επετειακό ημερολόγιο από την Θρακική Εστία – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνεχίζει την παράδοση η Θρακική Εστία Εορδαίας, με την έκδοση κάθε χρόνο, ενός καλαίσθητου, χρήσιμου και συλλεκτικού ημερολογίου.
Το εφετεινό είναι κατά κάποιο τρόπο και επετειακό, αφού αναφέρεται στα 30 χρόνια ζωής και δράσης του συλλόγου, που με τη γόνιμη τροχιά του στα πολιτιστικά δρώμενα κατάφερε να ξεχωρίζει μεταξύ των μεγαλύτερων πολιτιστικών συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας.
Στις πολύχρωμες σελίδες του, εκτός από τα ημερολογιακά στοιχεία, παρουσιάζονται όλα τα πρωτοσέλιδα, των ημερολογίων, που εκδόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, ενώ υπάρχει και φωτογραφικό αφιέρωμα για τις εκδηλώσεις του 2019.
Ακόμη, υπάρχουν αναφορές για την ίδρυση του συλλόγου (1989), για την ίδρυση των χορευτικών τμημάτων (1990), για την ίδρυση της μικτής χορωδίας (2004), για τις ετήσιες εκδηλώσεις του συλλόγου και για τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις της 30ετίας.
Ενδιαφέρουσα είναι και η αναφορά στις 14 προσωπικότητες που τιμήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια με το μετάλλιο της Θρακικής Εστίας Εορδαίας.
Καλοτάξιδο λοιπόν, το επετειακό ημερολόγιο.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team