Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επανεξέταση θέματος χρηματοδότησης 3 συλλόγων – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 1 Μαΐου

Επανεξέταση θέματος χρηματοδότησης 3 συλλόγων – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 1 Μαΐου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Επανήλθε ο πρώην Αντιδήμαρχος Στέφανος Μπίγγας στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, για το θέμα χρηματοδότησης πολιτιστικής εκδήλωσης 3 συλλόγων.
Σε ερώτηση προς τον Δήμαρχο Σάββα Ζαμανίδη τόνισε τα εξής:
«Επανέρχομαι στην από 28-3-2019 ερώτησή μου που αφορά την χρηματοδότηση εκδήλωσης των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας Καρδιάς, Ερμακιάς, Κομάνου και αφορά την σχέση των 3 κοινοτήτων με την ΔΕΗ.
Επειδή στην απάντηση που μου δώσατε αναφέρεστε ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί για λόγους μη επιλεξιμότητας η έκθεση φωτογραφίας, σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα μου υπηρεσιακοί παράγοντες με διαβεβαίωσαν ότι είναι δυνατή η χρηματοδότηση εφόσον ορισθεί ο Δήμος ως συνδιοργανωτής, με συγκεκριμένο κοστολόγιο και ενδεικτικό προϋπολογισμό (απλή περιγραφή).
Παρακαλώ λοιπόν αφού γίνει συνεννόηση για μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής της εκδήλωσης να χρηματοδοτηθεί τουλάχιστον μέρος αυτής.
Ερωτάσθε τι προτίθεσθε να κάνετε;».
Τελικά, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ή παραπάνω εκδήλωση, ενετάχθη σ’ αυτές που θα επιχορηγήσει ο Δήμος Εορδαίας ως συνδιοργανωτής.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team