Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Επαγγελματικοί καταψύκτες: Τι πρέπει να ξέρετε πριν επιλέξετε!

Επαγγελματικοί καταψύκτες: Τι πρέπει να ξέρετε πριν επιλέξετε!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο επαγγελματικός εξοπλισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει να κάνει κανείς σχεδιάζοντας το άνοιγμα μιας καινούργιας επιχείρησης.

Είναι σημαντικός;

Φυσικά και είναι. Μάλιστα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που θα έχει κάποιος να αντιμετωπίσει. Ιδιαίτερα στο χώρο της εστίασης τυχόν ελαττωματικός, ανεπαρκής ή λανθασμένος επαγγελματικός εξοπλισμός μπορεί να έχει πολύ μεγάλη επίπτωση στην επιτυχημένη πορεία μια επιχείρησης.

Θα ξεκινήσουμε με την κατηγορία καταψύκτες επαγγελματικοί. Και επειδή πάντα πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που πρέπει να αγοράσουμε, η αφετηρία μας δεν θα είναι άλλη από τα είδη που μπορεί κανείς να βρει σε αυτή την κατηγορία.

Καταψύκτες επαγγελματικοί: Τα Είδη

Οι επαγγελματικοί καταψύκτες διακρίνονται ουσιαστικά σε τρία είδη. Αυτά δεν είναι άλλα από αυτά που αναφέρονται αμέσως παρακάτω.

  • Καταψύκτης μπαούλο
  • Καταψύκτης Βούτα
  • Καταψύκτες Όρθιοι

Ας δούμε λοιπόν ένα ένα με τη σειρά.

Καταψύκτης Μπαούλο

Πρόκειται για μία σύγχρονη, και όπως αποδεικνύεται ολοένα και πιο συχνά ιδιαίτερα αποδοτική λύση στην κατηγορία επαγγελματικοί καταψύκτες.

Ο καταψύκτης μπαούλο παίρνει την ονομασία του από το σχέδιό του που δεν είναι άλλο από αυτό του μπαούλου. Τους συναντάμε σε τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα με βασικότερο χαρακτηριστικό το ότι ανοίγουν από πάνω.

Ιδιαίτερα χρήσιμος ο καταψύκτης μπαούλο είναι μια λύση που επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση καλύπτοντας ένα μεγάλο κομμάτι από τις ανάγκες μας.

Καταψύκτης βούτα

Στο σχήμα ο καταψύκτης βούτα μοιάζει με αυτό ενός καταψύκτη μπαούλο(στην ορθογώνια μορφή του). Σε αντίθεση με το άνοιγμα προς τα πάνω που έχει ο δεύτερος, ένας καταψύκτης βούτα ανοίγει με τη βοήθεια συρόμενων(συνήθως κρυσταλλικών) πορτών.

Πρόκειται για μια λύση που χρησιμοποιείται συχνά για τρόφιμα που οι πελάτες παίρνουν μόνοι τους.

Καταψύκτες όρθιοι

Οι όρθιοι καταψύκτες μοιάζουν στην όψη με τα κοινά ψυγεία που έχουμε σπίτι μας έχοντας φυσικά τη δυνατότητα να καλύψουν τις αυξημένες απαιτήσεις της κατηγορίας καταψύκτες επαγγελματικοί. Ορθογώνιοι ή τετράγωνοι σε διάφορα μεγέθη, έχουν ως βασικό χαρακτηριστικό την πόρτα που ανοίγει από μπροστά.

Βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό στο e-shop της εταιρείας Άλφα Εξοπλισμός. Όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας, στις καλύτερες τιμές!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη