Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Επαφές για ένα ισχυρό ΕΟΡΔΑΪΚΟ

Επαφές για ένα ισχυρό ΕΟΡΔΑΪΚΟ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Φ.Σ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ , αναφορικά με τη συνάντηση με  επιφανείς παράγοντες και πρώην προέδρους του ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ που έλαβε χώρα, χθες, εκπέμποντας μήνυμα συστράτευσης.

«Σε εξαιρετικό κλίμα διεξήχθη η χτεσινή συζήτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου   ΦΣ ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ  με επιφανείς παράγοντες της πόλης.

Η διοίκηση ανέπτυξε διεξοδικά το πλάνο οικονομικής  και αγωνιστικής ανασυγκρότησης και οι παράγοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τη βούλησή τους να συνδράμουν έμπρακτα  για την ταχύτερη δυνατή ανάκαμψη του συλλόγου, σε όλα τα επίπεδα. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστή καφετέρια της πόλης πήραν μέρος  οι κύριοι Κωνσταντινίδης Στέφανος ,Ξυνός Θεόδωρος, Μπίκος Δημήτριος ,Καρακασίδης Δημήτριος, Κοσκερίδης Αθανάσιος.

Κοντά σε αυτούς υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν αλλά θα συμμετάσχουν και αυτοί σε αυτήν τη προσπάθεια(Λαζαρίδης Παύλος) .Και φυσικά ήταν όλο ο Δ.Σ του συλλόγου με τον πρόεδρο Μωυσιάδη Γιώργο.

Η τελική απόφαση ήταν η οργάνωση της ομάδας να ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα με βασικούς άξονες .                                                                                                                                                                            1.Εξεύρεση τοπικών ποδοσφαιριστών ανάλογου ειδικού βάρους για την ομάδα.

2.Οργάνωση λειτουργιών(γραφείο ομάδας) και συντονισμό γραμματειακής υποστήριξης

3.Σύνδεσμος φιλάθλων( οργάνωση).

4.Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

5.Τμήμα δημοσίων σχέσεων.(προβολή μάρκετινγκ).

6.Αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης φιλάθλων με την ομάδα.(η ομάδα είναι της πόλης)

Η διοίκηση του Φ.Σ ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην έκκληση της για συστράτευση και προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές με παράγοντες της πόλης που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σ” αυτήν την καινούργια προσπάθεια για τον σύλλογο .

 

ΤΟ   Δ.Σ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.