Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > ΕΟΡΔΑΙΑ: Λίφτινγκ σε σχολικά κτήρια

ΕΟΡΔΑΙΑ: Λίφτινγκ σε σχολικά κτήρια

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμών σχολικών κτηρίων προχώρησε ο δήμος Εορδαίας την προηγούμενη περίοδο προκειμένου να τα βρουν οι μαθητές έτοιμα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ωστόσο το λίφτινγκ σε σχολικά κτήρια του δήμου συνεχίζεται.

Σειρά έχουν αυτή τη στιγμή άλλα δύο σχολικά κτήρια, όπως αυτό στο οποίο στεγάζεται το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (στην οδό Διοικητηρίου) αλλά και το κτήριο που στεγάζει δύο νηπιαγωγεία στην Πτολεμαΐδα, το 1ο και 19ο  (στη συμβολή των οδών 28ου Συντάγματος-Μεταμορφώσεως).

Ήδη εγκρίθηκε με απόφαση του δημάρχου, Σάββα Ζαμανίδη, η διενέργεια της προμήθειας  ειδών ελαιοχρωματισμού για την συντήρηση των παραπάνω σχολικών κτηρίων.

Σημειωτέον ότι η δαπάνη για την ανάθεση της προμήθειας των ειδών ελαιοχρωματισμού θα καλυφθεί από τη ΣΑΤΑ Σχολικών κτιρίων, μάλιστα έχουν εγγραφεί οι σχετικές πιστώσεις στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους και έχουν εκδοθεί οι σχετικές αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προγραμματίζονται αντίστοιχες εργασίες ελαιοχρωματισμών και σε άλλα σχολικά κτήρια του δήμου Εορδαίας, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος κ. Ζαμανίδης στο «e-ptolemeos.gr», «τα αιτήματα από τους νέους διευθυντές των σχολικών μονάδων είναι δεκάδες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν τα συνεργεία του δήμου, γι’ αυτό και ίσως αναγκαστούμε να αναθέσουμε σε ιδιώτες επαγγελματίες τον ελαιοχρωματισμό κάποιων σχολικών κτηρίων.»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου: Πασχαλινό ωράριο εμπορικών καταστημάτων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Το «καλάθι» που έπεσε κατά το χτεσινό εργατικό ατύχημα στον Άγιο Δημήτριο, όπου οι ...