Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ΕΟΡΔΑΙΑ: Απίστευτη προσέγγιση ηλικιωμένων από σπείρα απατεώνων

ΕΟΡΔΑΙΑ: Απίστευτη προσέγγιση ηλικιωμένων από σπείρα απατεώνων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Σε ολόκληρη επιστήμη δείχνει να εξελίσσεται η τέχνη της προσέγγισης ηλικιωμένων από διάφορους απατεώνες που οργώνουν τα χωριά της Εορδαίας, με σκοπό την εξαπάτηση ανθρώπων κυρίως της τρίτης ηλικίας.

Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύει ένα περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στον Περδίκκα Εορδαίας και το οποίο καταγγέλθηκε στο «e-ptolemeos.gr».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας περίπου 25 ετών που συνοδευόταν από δύο νέες κοπέλες και μετακινούνταν με αυτοκίνητο, πλησίασαν έναν 80χρονο άντρα έξω από το σπίτι του στον Περδίκκα και έπιασαν κουβέντα μαζί του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ωστόσο οι κοπέλες ήταν άκρως προκλητικές, αφού άρχισαν να χαϊδεύουν τον άντρα με τα δύο χέρια, μόνο που το ένα χέρι ήταν στο κορμί και το άλλο στην τσέπη.

Επειδή δεν βρήκαν προφανώς χρήματα στην τσέπη του, επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του καθώς προφασίστηκαν ότι διψούσαν ζητώντας νερό.

Το περιστατικό που μάς καταγγέλθηκε πρέπει να ευαισθητοποιήσειί την κοινή γνώμη της περιοχής και γενικότερα θα πρέπει να είναι υποψιασμένος ο κόσμος, κυρίως οι ηλικιωμένοι που ίσως βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιο ανάλογο σκηνικό.

Καλό θα ήταν όμως να γνωρίζει ο κόσμος ότι οι σπείρες απατεώνων που έχουν στο μάτι την περιοχή αλλάζουν συνεχώς μεθόδους, οπότε εφιστάται γενικότερα η προσοχή όταν μας προσεγγίζουν ξένα άτομα που με διάφορες προφάσεις ζητούν χρήματα ή προσπαθούν να μπουν στο σπίτι μας.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team