Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Εορδαϊκός: Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία- 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου δοκιμαστικά- Στις 3 αρχίζει η προετοιμασία

Εορδαϊκός: Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία- 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου δοκιμαστικά- Στις 3 αρχίζει η προετοιμασία

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στον Εορδαϊκό δουλεύουν εντατικά για το ξεκίνημα της νέας σεζόν αλλά παράλληλα προετοιμάζουν και άλλα πράγματα.

Καταρχάς έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στην Ακαδημία εκεί όπου ανάλογα με τον αριθμό των μικρών ποδοσφαιριστών που θα υπάρξουν ο Εορδαϊκός θα «δει» με τι ομάδες θα αγωνιστεί στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην Ακαδημία του Εορδαϊκού μπορούν να επικοινωνούν με το 6993673090 Κουλίδης Γιάννης.

Πέρα από αυτό στις 27 Ιουλίου θα ξεκινήσει η καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ενώ την ίδια ημερομηνία θα ξεκινήσει και ραδιοφωνική εκπομπή στο Viva Fm που θα ασχολείται σε μεγάλο της βαθμό με τον Εορδαϊκό.

Οι εργασίες στα γραφεία συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμα έτσι ώστε όποιος θέλει να μάθει κάτι σχετικά με την ομάδα να απευθύνεται εκεί.

Τα γραφεία της ομάδας θα εδρεύουν στην 25ης Μαρτίου 18 και η λειτουργία τους αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Τέλος από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά στο Προπονητήριο της ομάδας στο χώρο του Στρατοπέδου και στα οποία η συμμετοχή είναι ελεύθερη ενώ η προετοιμασία του Εορδαϊκού θα ξεκινήσεις στις 3 Αυγούστου.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team