Αρχική > Αθλητικά > Εορδαϊκή Δύναμη: 1η η Χριστίδου Γραμματική στις γυναίκες και 2η η Σάκκου Χριστίνα στις Νεάνιδες στο Πανελλήνιο

Εορδαϊκή Δύναμη: 1η η Χριστίδου Γραμματική στις γυναίκες και 2η η Σάκκου Χριστίνα στις Νεάνιδες στο Πανελλήνιο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜε ένα Χρυσό και ένα Αργυρό Μετάλλιο επέστρεψε η ομάδα της Εορδαικής Δύναμης από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών , Εφήβων – Νεανίδων 2019.

        Το παραπάνω πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 02 Μαίου – 04 Μαίου 2019 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο,

με την συμμετοχή 715 αθλητών από όλη την Ελλάδα με δύο αθλήτριες της Εορδαικής Δύναμης να κατορθώνουν  να ανέβουν στο βάθρο .

        Συγκεκριμένα Πανελληνιονίκης η  Χριστίδου Γραμματική ανέβηκε στην υψηλότερη θέση στο βάθρο με την 1η θέση Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Γυναικών +73 και η αθλήτρια Σάκκου Χριστίνα κατέκτησε την 2ηΘέση Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία Νεανίδες -63 .

        Πολύ καλή εμφάνιση και για τον αθλητή Χριστίδη Παναγιώτη ο οποίος δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο χάνοντας στον τρίτο αγώνα.
Να τονίσουμε ότι η αθλήτρια Σάκκου Χριστίνα με την νίκη της  εξασφάλισε  ποσοστό  προσαύξησης για την εισαγωγή της  σε ΤΕΦΑΑ, ΑΕΙ και άλλες σχολές.

         Τέλος θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά τους στην ομάδα μας την Κα  Κοκκάνη  -Καρδιολόγος , τον Κο Δολιανίτη Κων/νο – Παθολόγος,  τον  Κο Σταύρο Δήμου -Φυσίατρο, τον  Κο  Θεοδουλίδη Νεοκλή  – Ορθοπεδικό , τον Κο Ραφαηλίδη Δημήτριο  – Φυσιοθεραπευτή και  τέλος τον  Κο Σπανόπουλο Παναγιώτη – Γυμναστή.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Διπλασιασμοί με Όσιγιεκ & Μεξικό

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για τη ρουλετα! Όσιγιεκ – Πογκόν (22:00) Ανοιχτή η πρόκριση στην αποψινή ρεβάνς μετά ...