Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Εορδαία: Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού αποφάσισε η ΔΕΥΑΕ

Εορδαία: Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού αποφάσισε η ΔΕΥΑΕ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 8 μηνών, αποφάσισε ομόφωνα η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης- Αποχέτευσης Εορδαίας (ΔΕΥΑΕ), στη συνεδρίασή της σήμερα το μεσημέρι, για την κάλυψη αναγκών της επιχείρησης.

Ειδικότερα το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕ ενέκρινε τον προγραμματισμό πρόσληψης οκτώ (8) ατόμων ως έκτακτου προσωπικού για το 2019, με συμβάσεις διάρκειας 8 μηνών.

Αναλυτικά οι θέσεις που εγκρίθηκαν:

Μία (1) θέση Οικονομολόγου Π.Ε.

Μία (1) θέση Χημικού Μηχανικού Π.Ε.

Δύο (2) Πτυχιούχων Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε.

Μία (1) θέση Τεχνίτη Υδραυλικών Δ.Ε.

Δύο (2) θέση Εργάτες Γενικών καθηκόντων Δ.Ε.

Μία (1) θέση Τεχνίτη Οικοδομικών Εργασιών Δ.Ε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό αυτό πρόκειται να καλύψει ουσιαστικά πάγιες και διαρκείς ανάγκες της επιχείρησης και όχι μόνο εποχικές, καθώς δεν καλύφθηκαν τα χρόνια αυτά – λόγω απαγόρευσης μόνιμων προσλήψεων, θέσεις του προσωπικού που έχουν χηρεύσει στο μεταξύ λόγω θανάτου ή συνταξιοδότησης.

Σημειωτέον ότι με βάση την εισήγηση της γενικής διευθύντριας αρχικά προβλέπονταν και η πρόσληψη δύο θέσεων Διοικητικού – Οικονομικού Προσωπικού, ωστόσο μετά από διαμαρτυρία του προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων και του προϊσταμένου της τεχνικής υπηρεσίας για έλλειψη τεχνικού προσωπικού, αλλά και του μέλους του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Ανδρεάδη ότι όχι μόνο δεν υπάρχει έλλειμμα διοικητικού προσωπικού αλλά πλεόνασμα, σε σημείο να έχουν αποσπασθεί εδώ και χρόνια 5 υπάλληλοι στο Δήμο ή σε άλλες υπηρεσίες του, οι δύο θέσεις διοικητικού προσωπικού άλλαξαν και αντί διοικητικών αποφασίστηκε η πρόσληψη ενός Τεχνίτη Οικοδομικών Εργασιών και ενός δεύτερου Εργάτη Γενικών Καθηκόντων.

Όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕ Φώτης Ιορδανίδης που εισηγήθηκε το θέμα,  σχετικό αίτημα θα σταλεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας για να προωθηθεί προς έγκριση στο Υπουργείο Εσωτερικών και οι ανωτέρω θέσεις θα προκηρυχθούν όταν έλθει η σχετική έγκριση από το Υπουργείο.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Σταγόνα Ελπίδας»: Επανεκλογή Χρήστου Σκόρδα στην προεδρεία του συλλόγου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πραγματοποιήθηκαν στις 21/7 οι εκλογές του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας». Ακολούθησε η πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα ...