Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Εορδαία: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση – Αρκετές πτώσεις δέντρων λόγω χιονιού – Βαρύτητα στο οδικό δίκτυο έδωσε ο δήμος

Εορδαία: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση – Αρκετές πτώσεις δέντρων λόγω χιονιού – Βαρύτητα στο οδικό δίκτυο έδωσε ο δήμος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Επί ποδός ήταν και παραμένει ο μηχανισμός του δήμου Εορδαίας προκειμένου να αντιμετωπίσει το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε με σφοδρότητα την περιοχή.

Λόγω της κακοκαιρίας χθες αργά το βράδυ θα πρέπει να σημειωθεί πως υπήρξαν διακοπές ρεύματος. Η μία κράτησε μια ώρα περίπου, αφορούσε στην ΔΕ Μουρικίου και αποκαταστάθηκε από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Επίσης διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στην περιοχή του πρώην δήμου Βερμίου με την Πεντάβρυσο. Σε όλη την περιοχή δόθηκε ρεύμα από χθες, εκτός των Κομνηνών, όπου είχαν κοπεί καλώδια σε δύσβατη περιοχή έξω από το χωριό. Το ρεύμα εκεί δόθηκε προ ολίγου , σήμερα το πρωί.

Ακόμη σημειώθηκαν πάνω από 20-25 πτώσεις δέντρων σε διάφορα σημεία της πόλης, και σε δημοτικά διαμερίσματα επειδή το χιόνι ήταν βαρύ. Στα σημεία επενέβησαν συνεργεία του δήμου και της πυροσβεστικής.

Επίσης λειτούργησε το πρόγραμμα πολιτικής προστασίας του δήμου στο κομμάτι του αποχιονισμού, με τους δρόμους προς Μουρίκι, Γαλάτεια, Ασβεστόπετρα, Ερμακιά να μένουν ανοιχτοί παρά τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team