Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ένταση με Μετανάστες στη Δομή Φιλοξενίας του Αετού

Ένταση με Μετανάστες στη Δομή Φιλοξενίας του Αετού

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που προκλήθηκε, μετά το κλίμα έντασης που προκλήθηκε σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή) στη δομή φιλοξενίας μεταναστών του Αετού Φλώρινας (στο γνωστό ξενοδοχείο).
Όπως έγινε γνωστό, οι μετανάστες εξέφρασαν με πολύ έντονο τρόπο τη δυσφορία τους για ζητήματα που αφορούν τη διαμονή τους στην Ελλάδα, αλλά και τον τρόπο που το κράτος διαχειρίζεται οικονομικής φύσεως ζητήματα. Δεν έλειψαν οι φωνές, οι προπηλακισμοί και οι διαπληκτισμοί με στελέχη της δομής. Τα πνεύματα ηρέμησαν, μετά από επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας
Σημειώνεται ότι  πρόκειται για γυναίκες και παιδιά μετανάστες από τη Σομαλία και το Κογκό. Το πιο σημαντικό όμως θέμα, είναι το ότι οι συνθήκες φιλοξενίας δεν είναι καλές, οπότε είναι λογικό να δημιουργείται συχνά πίεση και εκνευρισμός με άγνωστες συνέπειες. Συγκεκριμένα, όπως είχε γράψει ο «Π» τη μέρα της άφιξης τους, 59 άτομα να φιλοξενούνται σε μόλις 8 δωμάτια. Αν και στο μεσοδιάστημα μια πενταμελής οικογένεια αποχώρησε, η κατάσταση συνεχίζει να είναι ασφυκτική.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team