Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ενισχύουμε και στηρίζουμε τους σεισμόπληκτους της επαρχίας Ελασσόνας- Ιερά Μητρόπολις Σερβίων και Κοζάνης, του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα

Ενισχύουμε και στηρίζουμε τους σεισμόπληκτους της επαρχίας Ελασσόνας- Ιερά Μητρόπολις Σερβίων και Κοζάνης, του παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με Εγκύκλιό του (149/8-3-2021) ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, μας καλεί όλους να συνδράμουμε και να στηρίξουμε τους σεισμόπληκτους της επαρχίας Ελασσόνας ‘’από την πρόσφατη εκ του σεισμού δοκιμασία’’ τους.

 

Γράφει ο Σεβ. κ. Παύλος: ‘’Το πρωταρχικό και αναγκαίο κατά την στιγμή αυτή είναι η ολόψυχος προσωπική και κοινωνική προσφορά όλων μας προς τους δοκιμασθέντας αδελφούς μας και η εκ βαθέων και με πίστη προσευχή προς τον Παντοδύναμο και Πανάγαθο Θεό για την ανακούφιση και παρηγοριά τους.

 

Θεωρούμε αναγκαίο και χρέος επιβεβλημένο την συγκέντρωση αγαθών σ’ όλους τους Ναούς της καθ’ ημάς θεοσώστου Επαρχίας, όπως:

 

Α. ΤΡΟΦΙΜΑ

  1. Γάλα Εβαπορέ και σκόνη. 2. Ζάχαρη. 3. Ρύζι. 4. Μακαρόνια. 5. Κονσερβοποιημένα προϊόντα μακράς διαρκείας. 6. Αλεύρι. 7. Νερά.

 

Β. ΕΙΔΗ ΕΙΓΙΕΙΝΗΣ

  1. Σαπούνια. 2. Απορρυπαντικά.

 

Ο Σεβ., μας υπενθυμίζει: ‘’Μη λησμονούμε την δική μας συμφορά του έτους 1995, όταν άλλοι προσέτρεξαν για μας. Ο Μητροπολίτης. Ο Σερβίων και Κοζάνης Παύλος’’.

 

ΥΓ. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στις ενορίες έως 28 Μαρτίου. Αυτές θα τα παραδώσουν στην Ι. Μητρόπολη, απ’ όπου και θα αποσταλούν στον προορισμό τους.

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

παπαδάσκαλος

11-3-2021

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η Αναφορά στο ΣΔΑΜ και τη Δ. Μακεδονία, στην Τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θεματική συνεδρίαση για την απασχόληση και τα εργασιακά στην Σύνοδο της ΕΕ στο Πόρτο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στην Τοποθέτηση του στη θεματική συνεδρίαση για την απασχόληση και τα εργασιακά στην Κοινωνική Σύνοδο της ΕΕ στο ...