Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ενημέρωση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ενάντια στο ξεπούλημα μονάδων της ΔΕΗ, στους διερχόμενους των διοδίων Πολυμύλου

Ενημέρωση ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ενάντια στο ξεπούλημα μονάδων της ΔΕΗ, στους διερχόμενους των διοδίων Πολυμύλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Υλοποιώντας τον σχεδιασμό, έτσι όπως τον αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ και τα σωματεία μέλη της κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας, προκρίνοντας την ενημέρωση της κοινωνίας, των Ελλήνων καταναλωτών για τις αρνητικές επιπτώσεις από την πώληση μονάδων της ΔΕΗ, το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχώρησε σήμερα στην ενημέρωση των διερχομένων από τα διόδια Πολυμύλου. Καθώς, όπως τονίζει το σωματείο, το ξεπούλημα του δημοσίου χαρακτήρα της ΔΕΗ, είναι υπόθεση του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας.

Στους οδηγούς μοιράστηκαν φυλλάδια όπου εξηγείται επακριβώς το γιατί το ξεπούλημα της ΔΕΗ αποτελεί Εθνικό έγκλημα, που θα σημάνει τη διάλυση της επιχείρησης με αρνητικότατες συνέπειες στην ενεργειακή κατάσταση της χώρας οδηγώντας την σε εξάρτηση, αυξάνοντας, παράλληλα τους λογαριασμούς ρεύματος αλλά και με πολλές άλλες δυσμενέστατες «παράπλευρες απώλειες».

Τα μηνύματα που στέλνει η κοινωνία εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της για τα επερχόμενα, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι Ομοσπονδία και τα Σωματεία – Μέλη της, προετοιμάζονται να δώσουν, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, έναν δυναμικό και ξεκάθαρο αγώνα για την ακύρωση των εξαιρετικά βλαπτικών επιλογών για το δημόσιο συμφέρον.

  • Η προετοιμασία συνεχίζεται
  • Ο αγώνας συνεχίζεται
  • Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι η μόνη απάντηση στο επιχειρούμενο ρεσάλτο στη Δημόσια περιουσία.

Τα συνδικαλιστικά στελέχη του σωματείου, παράλληλα με την ενημέρωση των διερχόμενων, δεν παρέλειψαν να δώσουν και τις ευχές τους για Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team