Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > ΕΛΠΕ: Φαίνεται να αποφεύχθηκε η προμήθεια των υλικών από τους Τούρκους, για το Φ/Β των 200ΜW στη Δυτική Μακεδονία

ΕΛΠΕ: Φαίνεται να αποφεύχθηκε η προμήθεια των υλικών από τους Τούρκους, για το Φ/Β των 200ΜW στη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δεσμεύτηκαν πως θα προτιμούν την τοπική αγορά, σύμφωνα με πληροφορίες

Εξελίξεις έχουμε, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στο θέμα της προμήθειας των υλικών, για την κατασκευή του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου των ΕΛΠΕ στην περιοχή. Όπως είναι γνωστό, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από το Παρατηρητήριο Απολογνιτοποίησης – Ελλάδα 2028, για τη δρομολόγηση της προμήθειας των βάσεων των φωτοβολταϊκών από την Τουρκία.
Τελικά, μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες το σαββατοκύριακο που πέρασε, το θέμα έφτασε να συζητιέται στα ΕΛΠΕ και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Όπως φαίνεται, στα ΕΛΠΕ δεν ήταν ενημερωμένοι για τις προθέσεις των υπεργολάβων τους για τον τρόπο και τις πηγές προμήθειας των υλικών, καθώς τα ΕΛΠΕ είναι ο επενδυτής και όχι ο κατασκευαστής του έργου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα στελέχη των ΕΛΠΕ δεσμεύτηκαν πως θα προτιμάται σε κάθε περίπτωση η Ελληνική αγορά και οι τοπικοί κατασκευαστές.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email «Αν θέλετε να αλλάξουμε το εκλογικό σύστημα και να συμμετέχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι με ...