Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Ελισάβετ Παναγιωτίδου: «Απαλλαχτήκαμε από τους αριβίστες και βεβαίως και από πολλούς άλλους καριερίστες επαγγελματίες αιρετούς»

Ελισάβετ Παναγιωτίδου: «Απαλλαχτήκαμε από τους αριβίστες και βεβαίως και από πολλούς άλλους καριερίστες επαγγελματίες αιρετούς»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ιδιαίτερα καυστική εμφανίζεται σε σχόλιο της στο facebook η ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος Ελισάβετ Παναγιωτίδου για την απερχόμενη περιφερειακή αρχή την Δυτικής Μακεδονίας:
«Όταν ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη της ανατροπής (!) στις 3-3-2016 είχα γράψει στην επιστολή μου το εξής: «όσο ιστορική ήταν η νίκη αυτού του συνδυασμού τόσο ιστορική θα είναι και η ήττα του». Πράγματι οι εκλογές του 2019 ήταν μια προσωπική επαλήθευση. Οι πολίτες τιμώρησαν τις κωλοτούμπες, την υπεροψία, την αλαζονεία ανθρώπων που βρέθηκαν στην εξουσία και φέρθηκαν σαν να μην υπάρχει αύριο. Όσοι δεν το «βούλωναμε» δέχτηκαμε το πάτο της πολιτικής αντιπαράθεσης τόσο από τον επικεφαλής όσο και από τους παρατρεχάμενους του, από την εικόνα των οποίων ευτυχώς έστω και αισθητικά απαλλαχτηκαμε. Διατηρούσαν ακόμα
Και διαδικτυακές σελίδες που χτυπούσαν χωρίς διάκριση όσους πήγαν απέναντι του, διαχειριστές των οποίων ήταν φυσικά κάποιοι με το αζημίωτο.
Η επιχείρηση του καναλιού έπιασε εν σύνολω δουλειά στην περιφέρεια με κριτήρια άγνωστα. Η ΔΕΗ πήγε περίπατο. Μόνη έννοια μας οι καλες σχεσεις με τον Τσίπρα για να τρυπωσουμε σε κανένα ψηφοδέλτιο όταν χάσουμε την καρέκλα της ΖΕΠ. Ένα χαμόγελο ειρωνίας και άγνοιας επικρατούσε στο περιφερειακό συμβούλιο. Εμεις ημασταν οι βλακες και αυτος που γευματιζε στις πρεσπες ήταν ο εξυπνος. Σε ανάρτηση του μάλιστα για ένα καραβάνι μας αποκάλεσε και «σκυλιά».
Απαλλαχτηκαμε από τους αριβίστες και βεβαίως και από πολλούς άλλους καριεριστες επαγγελματίες αιρετούς.
Και να θυμάστε: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Το καραβάνι ας πάει στο συνεργείο.
Αντίοοοοοοο!»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team