Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Έλευση μεταναστών στο Τσοτύλι Βοΐου – Πληροφορίες και για τη Νεάπολη

Έλευση μεταναστών στο Τσοτύλι Βοΐου – Πληροφορίες και για τη Νεάπολη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Νέος αριθμός μεταναστών θα έρθει εντός των ημερών στο Νομό Κοζάνης, με αποδέκτες να είναι η περιοχή του Τσοτυλίου Βοΐου αλλά πιθανότατα και η Νεάπολη Βοΐου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σε σημερινό της δημοσίευμα «για αύριο 26 Νοεμβρίου έχει προγραμματισθεί η μεταφορά με κατεύθυνση δομές στην Καβάλα και στην Κοζάνη, 133 αιτούντων άσυλο».

Αν και το δημοσίευμα δεν ονοματίζει τις περιοχές που θα γίνουν αποδέκτες, ο δήμαρχο Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, μιλώντας στον «Π», επιβεβαίωσε ότι με βάση ενημέρωση που είχε την Πέμπτη, ειδοποιήθηκαν ότι πρόκειται να έρθουν 39 άτομα σε ξενοδοχειακή μονάδα στο Τσοτύλι. Σε διευκρινιστική ερώτηση για τον υπόλοιπο αριθμό που αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος προσέθεσε πως μπορεί να αφορά και αντίστοιχη ξενοδοχειακή μονάδα στη Νεάπολη. Θυμίζουμε ότι στη Νεάπολη μέχρι το προηγούμενο διάστημα φιλοξενούνταν μετανάστες.

Να σημειωθεί πως με βάση πληροφορίες που μετέφερε το Σαββατοκύριακο το sierafm. Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση των μελών του τοπικού συμβουλίου Τσοτυλίου, παρουσία του δημάρχου, με το που ήρθε αυτή η πληροφορία. Όπως διευκρινίζεται η ξενοδόχοι μπορούν να υπογράψουν συμβάσεις απευθείας με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.
Κάτι που ήδη φέρεται να κάνουν και στην πόλη της Καστοριάς, σύμφωνα με πληροφορίες του alphafm Καστοριάς, όπου αναμένονται εντός της εβδομάδας 100 μετανάστες.

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη