Συμβαίνει τώρα
Αρχική > ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ > Εκτός προσλήψεων το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας – Διαμαρτυρία του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ

Εκτός προσλήψεων το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας – Διαμαρτυρία του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Τη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι, παρά τις καλοκαιρινές εξαγγελίες, δεν υπάρχει ούτε μια θέση για το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας στην τελευταία προκήρυξη για τις 93 θέσεις στο ΕΚΑΒ, εκφράζει το Εργασιακό Σωματείο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, με ανακοίνωσή του στην οποία καταγγέλλει τη διοίκηση του ΕΚΑΒ για την εξέλιξη αυτή και καλεί τους τοπικούς άρχοντες και τους βουλευτές να πάρουν θέση για το γεγονός.

EKAV

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση – καταγγελία:

Με καρτερικότητα και προσμονή περιμέναμε την τελευταία προκήρυξη για τις 93 θέσεις στο Ε.Κ.Α.Β.. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε για 1 θέση στην Πτολεμαΐδα και 2 θέσεις στην Καστοριά. Οι αριθμοί αυτοί βέβαια δεν καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο τις πραγματικές ανάγκες του παραρτήματος Κοζάνης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αλλά θα ήταν έστω μία μικρή ηθική ικανοποίηση για τις προσπάθειες μας. Όπως πέρσι, με τον διαγωνισμό των 186 θέσεων, έτσι και φέτος με τον διαγωνισμό των 93 θέσεων η Δυτική Μακεδονία πήρε μία μεγάλη απογοήτευση. 0 (μηδέν) τότε 0 (μηδέν) και τώρα! Τελείωσε η χρονιά και μας έμειναν μόνο προβλήματα, πολίτες τελευταίας κατηγορίας οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας! ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα στην ζωή! ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να σας παρέχονται πρώτες βοήθειες και η πρόσβαση στις δομές Υγείας!

Καταγγέλλουμε τις πρακτικές τις διοίκησης του Ε.Κ.Α.Β.. Επιτέλους ας μας πούνε τι σκοπό έχουν, έχει γίνει κάποιος προγραμματισμός για μετακινήσεις  από αιτήσεις μεταθέσεων; Μήπως θα προκηρύξουν και άλλο διαγωνισμό;  και με ποιο σκεπτικό; Το καλοκαίρι οι εξαγγελίες και οι υποσχέσεις αντιπροέδρου του Ε.Κ.Α.Β. για τις 3 ή 4 θέσεις στα μέσα Ιουνίου, μόνο για την Καστοριά με την ευκαιρία της άφιξης των 14 νέων ασθενοφόρων, είχαν φτάσει με θριαμβολογίες στα αυτιά μας. Όμως ΌΧΙ!  ΌΧΙ Κυρίες και Κύριοι πολίτες αυτού του τόπου, εξανεμίστηκαν όλα , υποσχέσεις λόγια, προγραμματισμοί και άλλα πολλά. Αλήθεια…, τι λένε για όλα αυτά οι τοπικοί άρχοντες τι λένε για όλα αυτά οι βουλευτές μας;

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στο άνοιγμα της αγοράς και η κίνηση στα τοπικά καταστήματα έχει θετικό πρόσημο. Δεν μας εφησυχάζει»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Με το πέρασμα της πρώτης εβδομάδας που έχουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά μετά από ...