Αρχική > Slider > Εκκωφαντικές απουσίες φορέων και αντιπολίτευσης έκαναν «κυβερνητικό» τον απολογισμό του Μποδοσάκειου – O Επίκαιρος καταγράφει

Εκκωφαντικές απουσίες φορέων και αντιπολίτευσης έκαναν «κυβερνητικό» τον απολογισμό του Μποδοσάκειου – O Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Απουσία ουσιαστικά των πολιτών και φορέων της περιοχής έγινε η πρώτη δημόσια λογοδοσία της διοίκησης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας προς τους φορείς και τους πολίτες, καθώς ήταν ελάχιστη τόσο η προσέλευση πολιτών όσο και φορέων.

Στην εν λόγω εκδήλωση παρών έδωσαν μονάχα εκπρόσωποι του Δήμου Εορδαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του ΤΕΙ Μαιευτικής, δύο βουλευτές και πλήθος στελεχών των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, εργαζόμενοι του Μποδοσάκειου και εκπρόσωποι του συλλόγου τους, λιγοστοί εκπρόσωποι συλλόγων και ελάχιστοι πολίτες.

Απουσίαζαν σημαντικοί φορείς της πόλης, σύλλογοι, αλλά και οι πολίτες που συχνά – δικαίως – διαμαρτύρονται για την κατάσταση στο νοσοκομείο. Σχολιάστηκε μεταξύ άλλων η απουσία συνδικαλιστών της ΔΕΗ.

Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι η παντελής απουσία της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρεται πως θα κυβερνήσει τον τόπο, άφησε το κυβερνών κόμμα να κάνει για άλλη μια φορά «πάρτυ» και να πανηγυρίζει ωραιοποιώντας την κατάσταση του Ιδρύματος. Παντελής απουσία της ΝΟΔΕ Κοζάνης, των ΔΗΜΤΟ, των Βουλευτών και των Πολιτευτών. Θα περίμενε κανείς από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να κριτικάρει τις κομματικές επιλογές στην Υγεία, αλλά και να αναδείξει τα «κακώς κείμενα» στις πολιτικές επιλογές του Υπουργείου αλλά και των τοπικών κομματικών στελεχών.

Παρούσα ήταν η τομεακή οργάνωση Εορδαίας του ΚΚΕ.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…  

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team