Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Έκκληση του Σπάρτακου σε εργαζόμενους και πολίτες να προσέλθουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που θα γίνουν

Έκκληση του Σπάρτακου σε εργαζόμενους και πολίτες να προσέλθουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που θα γίνουν

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Δυστυχώς είναι γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι έχει την ιδιαιτερότητα μίας πρωτόγνωρης υγειονομικής κατάστασης που βιώνει όλος ο πλανήτης, εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, που επιβάλλει ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας αλλά και τους συμπολίτες μας και πρωτίστως τις ευπαθείς ομάδες.
Αυτή την περίοδο οι ανάγκες για αίμα μεγαλώνουν.
Μπροστά στο γεγονός αυτό δεν πρέπει και δε μπορούμε να μείνουμε απαθείς.
Σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος, μέλη του τμήματος αιμοδοσίας του Σπάρτακου επισκέφθηκαν τον Διοικητική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κ. Παπασωτηρίου Σταύρο με τον οποίο κουβέντιασαν τόσο για την αγαστή συνεργασία που τους χαρακτηρίζει όσο και για την ανάγκη που υπάρχει σε αίμα. Παράλληλα ξεναγήθηκαν στον νέο σύγχρονο χώρο του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου.
Επί σειρά ετών τα δύο τμήματα αιμοδοσίας (ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ), έχουν καταφέρει να διοργανώσουν εκατοντάδες εκδηλώσεις εθελοντικής αιμοδοσίας χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι σύντομη, απολύτως ασφαλής και το πιο σπουδαίο είναι ότι μπορεί να δώσει ζωή σε ανθρώπους που κινδυνεύουν.
Την ίδια ώρα, είναι ευεργετική για την υγεία του ίδιου του αιμοδότη.
Με αφορμή την εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας που θα διοργανώσουν (η ημερομηνία θα ανακοινωθεί με την οριστικοποίησή της) τα δύο τμήματα στο χώρο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απευθύνει έκκληση σε εργαζόμενους και πολίτες να προσέλθουν και να συμμετέχουν στην κορυφαία πράξη της προσφοράς αίματος.
Ο άνθρωπος κινδυνεύει ΟΧΙ όταν δίνει αίμα αλλά όταν ΔΕΝ δίνει.

Δίνουμε Αίμα
Μένουμε Ασφαλείς
Τηρούμε τα Μέτρα

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

                                Γραφείο Τύπου 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team