Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > ¨Είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι στην έλευση μεταναστών αλλά και στη δημιουργία δομής την Π.Ε. Γρεβενών¨, τόνισε στον Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν.Μηταράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γ. Γιάτσιος και ο Π.Σ. Λ.Χατζηζήσης

¨Είμαστε ξεκάθαρα αντίθετοι στην έλευση μεταναστών αλλά και στη δημιουργία δομής την Π.Ε. Γρεβενών¨, τόνισε στον Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Ν.Μηταράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γ. Γιάτσιος και ο Π.Σ. Λ.Χατζηζήσης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιάννης Γιάτσιος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Λάμπρος Χατζηζήσης, συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020, στην Αθήνα,  με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ.Νότη Μηταράκη και τον Δ/ντή του γραφείου του κ. Κωνσταντίνο Κωστάκο και συζήτησαν σχετικά με το φλέγον θέμα των μεταναστών στην Π.Ε. Γραβενών και τις τελευταίες εξελίξεις.

Ειδικότερα, γνωστοποίησαν στον Υπουργό την διαχρονική και ξεκάθαρη θέση της Περιφερειακή Αρχής για τη μη έλευση μεταναστών καθώς επίσης και τη άρνησηδημιουργίας κλειστής δομής στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών καθώς τίθεται ως άμεση προτεραιότητα η ανάπτυξη κλάδων που θα βοηθήσουν στην άμεση ανάπτυξη συνολικά της  Περιφέρειας και ειδικά των Γρεβενών.

Οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής τόνισαν στον Υπουργό ότι σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω, οι ενστάσεις και οι αντιδράσεις θα είναι εντονότατες.

Η συζήτηση διεξήχθη σε εξαιρετικά καλό κλίμα και ο Υπουργός τόνισε ότι γνωρίζει και θα εξετάσει το αίτημα της Περιφέρειας ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την περιοχή.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη