Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Ειδική μέριμνα» για τη Δυτική Μακεδονία εξασφάλισε ο κ. Κασαπίδης στη συνάντηση του με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο-Δελτίο Τύπου

Ειδική μέριμνα» για τη Δυτική Μακεδονία εξασφάλισε ο κ. Κασαπίδης στη συνάντηση του με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο-Δελτίο Τύπου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την «ειδική μέριμνα» του Υπουργείου Εσωτερικών για τη Δυτική Μακεδονία εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, χθες, Τετάρτη 22/07/20, στην Αθήνα.

             Κατά τη γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον υπουργό, ο κ. Κασαπίδης ζήτησε, επιπλέον,  προτεραιότητα για όλους τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με σκοπό την άμεση στήριξη της δοκιμαζόμενης τοπικής κοινωνίας.

            Ο Υπουργός από την πλευρά του δεσμεύτηκε για την ένταξη κατά προτεραιότητα της Π.Δ.Μ. και των Δήμων της σε όλες τις δράσεις και τα προγράμματα του Υπουργείου Εσωτερικών και παράλληλα γνωστοποίησε ότι θα επισκεφθεί την Περιφέρειά μας κατά τα τέλη Αυγούστου.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team