Αρχική > Πολιτική > Εγκρίθηκε η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σερβίων μετά από ενέργειες του Υφ. Λ. Αυγενάκη, του Μ. Παπαδόπουλου και του δημάρχου Σερβίων

Εγκρίθηκε η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σερβίων μετά από ενέργειες του Υφ. Λ. Αυγενάκη, του Μ. Παπαδόπουλου και του δημάρχου Σερβίων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Σερβίων για την ένταξη και την Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων, στο πρόγραμμα  ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες, κυρίως του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του βουλευτή  Ν. Κοζάνης  κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου  και του Δημάρχου Σερβίων, επετεύχθη η ένταξη στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ της Πράξης «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού κέντρου Σερβίων», η ένταξη του έργου είναι προϋπολογισμού 356.045,39€ (πλέον 85.451,61€ ΦΠΑ).

Η συνεργασία αυτή  σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς  δράσεων για τη διασύνδεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κεντρικής Κυβέρνησης  για την ένταξη σε προγράμματα όσο των δυνατόν περισσότερων έργων, που αποβλέπουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

Από το Γραφείο τύπου του Βουλευτή Κοζάνης

Μιχάλη  Γ. Παπαδόπουλου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team