Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Έγκριση νέων έργων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Εθνικού Σκέλους του Υπουργείου Παιδείας

Έγκριση νέων έργων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Εθνικού Σκέλους του Υπουργείου Παιδείας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας , σε μια ιδιαίτερα δυσμενή περίοδο όσον αφορά την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) Εθνικού Σκέλους, λόγω της έναρξης και υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2021-2025, κατάφερε με την καθοριστική συνδρομή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων την έγκριση τριών πολύ σημαντικών έργων και την ένταξη αυτών σε άμεση υλοποίηση με πιστώσεις για το τρέχον και το επόμενο έτος συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκ. €.

Πρόκειται για έργα απαραίτητα τόσο για τις τρέχουσες και επείγουσες ανάγκες όσο και για την υλοποίηση του σχεδιασμού και του προγραμματισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Μηχανοργάνωσης σε νέες υποδομές και βελτιώσεις των υφιστάμενων.

  • Το έργο των συντηρήσεων αφορά υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης των κτηριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και υλοποίηση έως τέλος του 2022.
  • Το έργο των προπαρασκευαστικών μελετών αφορά την Εκπόνηση Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου σε έκταση του Πανεπιστημίου στην Φλώρινα και στην Γεωτεχνική Έρευνα και Μελέτη για το έργο «Δημιουργία-Επέκταση Κτιριακών Εγκαταστάσεων Εκπαιδευτηρίων στη ΖΕΠ Κοζάνης» και περίοδο υλοποίησης 2021-2022.
  • Το έργο των τακτοποιήσεων πολεοδομικών εκκρεμοτήτων των κτιριακών εγκαταστάσεων αφορά σειρά ενεργειών όπως, εκκρεμότητες ιδιοκτησιακού, τακτοποίηση πολεοδομικών παραβάσεων, έκδοση πιστοποιητικών Η/Μ εξοπλισμού και πυροπροστασίας, έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης, για το σύνολο των κτιριακών υποδομών του Πανεπιστημίου στη Δυτική Μακεδονία και περίοδο υλοποίησης 2021-2022.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχίσει απρόσκοπτα να υλοποιεί το αναπτυξιακό του όραμα αποσκοπώντας στη δημιουργία ενός σύγχρονου, εξωστρεφούς και ανταγωνιστικού Ιδρύματος.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Θρακικά Επιλήνια 2021: Η όμορφη εκδήλωση της Θρακικής Εστίας Εορδαίας για τη γιορτή του τρύγου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα «Θρακικά επιλήνια 2021», η γιορτή του τρύγου και του κρασιού, πραγματοποιήθηκε από την Θρακική Εστία Εορδαίας, στην ...