Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εγκαινιάστηκε το νέο φροντιστήριο «Κλεψύδρα» στην Πτολεμαΐδα

Εγκαινιάστηκε το νέο φροντιστήριο «Κλεψύδρα» στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου «Κλεψύδρα» στην πόλη μας. Με το σύνθημα «Μην χάνεις το χρόνο σου» μας καλωσόρισαν σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο, με αίθουσες που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

Η υπεύθυνη σπουδών Φιλόλογος – Παυλίδου Ελένη, πλαισιωμένη από καθηγητές με την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και τη διάθεση και δύναμη των νιάτων, εγγυάται μια νέα πρόταση στη φροντιστηριακή εκπαίδευση: τμήματα 3- 4 ατόμων με χαμηλές τιμές, υπεύθυνος καθηγητής για κάθε μαθητή, προσωπική επαφή με τους γονείς και απομάκρυνση από την απρόσωπη εκπαίδευση. Εδώ οικοδομούνται σχέσεις εμπιστοσύνης και διδασκαλία προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Η διεύθυνση Νίκος Καραγιάννης και Παυλίδου Ελένη και οι εκπαιδευτικοί Μαθηματικός – Διονύσης Στάικος, χημικός Ρούλα Ιωαννίδου, φυσικός Μένια Μετσκίδου και βιολόγος Δόκαλης Αλέξανδρος εύχονται σε όλα τα παιδιά μια δημιουργική σχολική χρονιά με επιτυχία.

 

Κλεψύδρα  –  Νοσοκομείου 4, 1ος όροφος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team