Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων σε Βαθύλακο, Μεσιανή, Ροδίτη – Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου από τον Περιφερειάρχη

Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων σε Βαθύλακο, Μεσιανή, Ροδίτη – Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου από τον Περιφερειάρχη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

KARYPIDHS

Πράσινο φως για την έναρξη του έργου εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων σε τρεις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού και συγκεκριμένα σε Βαθύλακο, Μεσιανή και Ροδίτη, έδωσε η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου από τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρο Καρυπίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου κοινοπραξίας «Κ/ΞΙΑ ΦΑΛΗΡΟΝ Ε.Τ.Ε. – ΘΕΜΕΘΛΟΝ Α.Τ.Ε.Ε.», στην οποία κατοχυρώθηκε το έργο ύστερα από το Δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό της 1ης-04-2014.

Ο προϋπολογισμός του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Βαθυλάκου, Μεσιανής, Ροδίτη Νομού Κοζάνης» ανέρχεται σε 1.238.371,37 ευρώ (με Φ.Π.Α.) στον  οποίο περιλαμβάνεται και ποσό για απρόβλεπτες δαπάνες και για αναθεώρηση.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013» στο οποίο είναι ενταγμένο και συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς Πόρους.

Η συνολική προθεσμία περαιώσεως του έργου ανέρχεται σε 18 μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, εκ των οποίων οι αρχικοί 12 μήνες αφορούν την κατασκευή του έργου και οι υπόλοιποι 6 αφορούν την 6µηνη κανονική και αποδοτική λειτουργία της εγκατάστασης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη