Αρχική > Slider > Εγκαινιάστηκε η Έκθεση Ενέργειας από την Μαρία Αντωνίου: «Ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης η φιλική προς το περιβάλλον πολιτική»

Εγκαινιάστηκε η Έκθεση Ενέργειας από την Μαρία Αντωνίου: «Ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης η φιλική προς το περιβάλλον πολιτική»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με τη συμμετοχή 30 περίπου επιχειρήσεων του κλάδου πραγματοποιείται η 1η Έκθεση Ενέργειας, στα πλαίσια του συνεδρίου για τη μετάβαση των Βαλκανίων στην καθαρή ενέργεια. Η έκθεση εγκαινιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, από την υπεύθυνη του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, η οποία στις δηλώσεις της τόνισε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η φιλική προς το περιβάλλον πολιτική.

Η κα Αντωνίου σημείωσε πως δύο είναι τα ζητήματα που κυριαρχούν τώρα και αυτά έχουν να κάνουν με την καταγραφή των προτάσεων των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, ώστε να χαραχθεί η εθνική στρατηγική και φυσικά το τι θα γίνει με τις θέσεις εργασίας.

Η κα Αντωνίου επισκέφθηκε τα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι παρουσίασαν σε μεγάλο βαθμό νέες τεχνολογίες στον τομέα της ενέργειας, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα αυτοκίνητα ηλεκτροκίνησης που παρουσιάστηκαν στην έκθεση.

Παράλληλα σε ειδικό περίπτερο εκτίθενται και δημιουργίες παιδιών από σχολεία της περιοχής, μέσα από τις οποίες παρουσιάζονται τρόποι παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ.

Οι δημιουργίες αυτές θα βραβευθούν την Κυριακή το πρωί, τελευταία ημέρα του συνεδρίου.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας