Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Έγινε από το Πρωτοδικείο Κοζάνης η ανακήρυξη όλων των Συνδυασμών για τις εκλογές της 26ης Μαΐου- 25 υποψήφιοι δήμαρχοι και 6 περιφερειάρχες (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Έγινε από το Πρωτοδικείο Κοζάνης η ανακήρυξη όλων των Συνδυασμών για τις εκλογές της 26ης Μαΐου- 25 υποψήφιοι δήμαρχοι και 6 περιφερειάρχες (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Έγινε σήμερα το μεσημέρι (Σαββάτου), απο το Πρωτοδικείο Κοζάνης η ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου στην ΠΕ Κοζάνης. Κατέρχονται συνολικά 25 υποψήφιοι Δήμαρχοι και 6 υποψήφιοι Περιφερειάρχες. Όλοι οι συνδυασμοί κηρύχθηκαν νόμιμοι.

Το e-ptolemeos.gr  έχει στη διάθεσή του όλα τα ονόματα όλων των υποψηφίων, όλων των συνδυασμών. Με μια πρώτη ανάγνωση σας παρουσιάζουμε:

Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διεκδικούν συγκεκριμένα οι κάτωθι συνδυασμοί:

Ο συνδυασμός της υποψήφιας περιφερειάρχη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου «Ελπίδα για τη Δυτική Μακεδονία» που στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής, με 8 υποψηφίους στα Γρεβενά, 11 στην Καστοριά, 33 στην Κοζάνη και 11 στη Φλώρινα.

Ο συνδυασμός «Ανατροπή Δημιουργία» του νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου Θεόδωρο Καρυπίδη τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με 8 υποψηφίους στα Γρεβενά, 11 στην Καστοριά, 33 στην Κοζάνη και 11 στη Φλώρινα.

Ο συνδυασμός «Αλλάζουμε Πορεία» του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, με στήριξη της Νέας Δημοκρατίας με 8 υποψηφίους στα Γρεβενά, 11 στην Καστοριά, 33 στην Κοζάνη και 11 στη Φλώρινα.

Ο συνδυασμός «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Στέφανο Πράσσο που στηρίζεται από το Νέο Αριστερό Ρεύμα, με 5 υποψηφίους στα Γρεβενά. 7 στην Καστοριά, 26 στην Κοζάνη και 7 στη Φλώρινα .

Ο συνδυασμός «Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία» με επικεφαλής τον Χρήστο Σαββουλίδη με στήριξη της Χρυσής Αυγής, με 5 υποψηφίους στα Γρεβενά, 7 στην Καστοριά, 23 στην Κοζάνη, 7 στη Φλώρινα.

Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζεται από το ΚΚΕ, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Θανάση Χαστά, με 8 υποψηφίους στα Γρεβενά, 11 στην Καστοριά, 33 στην Κοζάνη και 11 στη Φλώρινα.

 

Δήμος Κοζάνης

Ο συνδυασμός «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» του νυν δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Λευτέρη Ιωαννίδη με 3 υποψηφίους στην Αιανή, 2 στον Υψηλάντη, 6 Ελίμεια, 5 Ελλήσποντο και 46 Κοζάνη.

Ο συνδυασμός «Δύναμη Προοπτικής» με υποψήφιο δήμαρχο τον Φώτη Κεχαγιά με 3 υποψηφίους στην Αιανή, 2 στην Δ. Υψηλάντη, 3 Ελίμεια, 4 Ελλήσποντο, και 38 στην Κοζάνη.

Ο συνδυασμός «Αδέσμευτοι Πολίτες» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κύργια με 2 υποψηφίους στην Αιανή, 1 Δ. Υψηλάντη, 4 στην Ελίμεια 3 Ελλήσποντο,33 στην Κοζάνη.

Ο συνδυασμός «Ενότητα -Μαζί για το Μέλλον» με υποψήφιο δήμαρχο τον πρώην δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα με 2 υποψηφίους σε Αιανή, 2 σε Δ. Υψηλάντη, 6 Ελίμεια, 5 Ελλήσποντο, 47 Κοζάνη.

Ο συνδυασμός «Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κυριάκο Μιχαηλίδη με υποψηφίους 3 στην Αιανή, 2 στον Δ. Υψηλάντη, 6 στην Ελίμεια, 5 στον Ελλήσποντο και 43 στην Κοζάνη.

Ο συνδυασμός «Κοζάνη Μπροστά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγέλη Σημανδράκο με 3 υποψηφίους στην Αιανή, 1 στον Δ. Υψηλάντη, 6 Ελίμεια, 5 Ελλήσποντο και 47 στην Κοζάνη.

Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιο δήμαρχο τον Νόντα Στολτίδη, με υποψηφίους 3 Αιανή, 2 Δ. Υψηλάντη, 5 Ελίμεια, 3 Ελλήσποντο, και 44 στην Κοζάνη.

 

Δήμος Εορδαίας

Ο συνδυασμός «Εορδαϊκή Ανατροπή» της Ιωάννας Ανδρονικίδου με 1 στην Αγία Παρασκευή, 2 στο Βέρμιο, 1 στη Βλάστη 1 στο Μουρίκι και 26 στην Πτολεμαΐδα.

Ο συνδυασμός «Μπροστά για την Εορδαία» του Γιάννη Καραβασίλη με 2 υποψηφίους στην Αγ. Παρασκευή, 3 στο Βέρμιο, 1 στη Βλάστη, 3 στο Μουρίκι και 39 στην Πτολεμαΐδα.

Ο συνδυασμός «Με το Βλέμμα στο Μέλλον» με επικεφαλής τον Στάθη Κοκκινίδη με 2 υποψηφίους στην Αγία Παρασκευή, 3 στο Βέρμιο, 2 στη Βλάστη, 3 στο Μουρίκι και 38 στην Πτολεμαΐδα.

Ο συνδυασμός «Ενωμένη Εορδαία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Πλακεντά με 2 υποψηφίους στην Αγία Παρασκευή, 3 στο Βέρμιο, 2 στη Βλάστη, 4 στο Μουρίκι, 39 στην Πτολεμαΐδα.

Ο συνδυασμός «Δημιουργούμε Μαζί» της υποψήφιας δημάρχου Αθηνάς Τερζοπούλου με 2 υποψηφίους στην Αγ. Παρασκευή, 3 στο Βέρμιο, 1 στη Βλάστη, 5 στο Μουρίκι και 39 στην Πτολεμαΐδα.

Ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωση» με επικεφαλής την Αντωνία Χόλμπα με 2 υποψηφίους στην Αγία Παρασκευή, 3 στο Βέρμιο, 1 στη Βλάστη, 5 στο Μουρίκι και 39 στην Πτολεμαΐδα.

 

Δήμος Βοΐου

Στους πέντε ανέρχονται οι συνδυασμοί που κατέθεσαν ψηφοδέλτια για τη διεκδίκηση του δήμου Βοΐου:

Ο συνδυασμός «Βόιο – Υπεύθυνα Μαζί» του υποψηφίου δημάρχου Λάζαρου Γκερεχτέ με 9 υποψήφιους στο Άσκιο, 9 στη Νεάπολη, 2 στον Πεντάλοφο, 14 στη Σιάτιστα και 7 στο Τσοτύλι.

Ο συνδυασμός «Δύναμη Επανεκκίνησης» με επικεφαλής τον Χρήστο Ζευκλή με 9 υποψήφιους στο Άσκιο, 9 στη Νεάπολη, 2 στον Πεντάλοφο, 14 στη Σιάτιστα, 8 στο Τσοτύλι.

Ο Συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Καραμπατζιά με 9 υποψήφιους στο Άσκιο, 9 στη Νεάπολη, 2 στον Πεντάλοφο, 13 στη Σιάτιστα και 8 στο Τσοτύλι.

Ο Συνδυασμός «Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος» με επικεφαλής τον Δημήτρη Κοσμίδη με 9 υποψήφιους στο Άσκιο, 9 στη Νεάπολη, 2 στον Πεντάλοφο, 14 στη Σιάτιστα, 8 στο Τσοτύλι.

Ο Συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον νυν δήμαρχο Βοΐου Δημήτριο Λαμπρόπουλο με 9 υποψηφίους σε Άσκιο , 9 στη Νεάπολη, 2 στον Πεντάλοφο, 13 στη Σιάτιστα και 8 στο Τσοτύλι.

 

Δήμος Βελβεντού

Ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφια δήμαρχο την Ειρήνη Γκαμπράνη με 17 υποψήφιους.

Ο συνδυασμός «Βελβεντό Ενωμένο Δυνατό» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Στεργίου με 21 υποψήφιους.

Συνδυασμός «Βελβεντό- Προχωράμε Μαζί» με επικεφαλής τον Νικόλαο Τέτο με 17 υποψήφιους.

 

Δήμος Σερβίων

Ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλαο  Γεωργακόπουλο. 26 υποψήφιοι για τα Σέρβια, 3 στο Λιβαδερό, 6 στα Καμβούνια.

Ο συνδυασμός «Γέφυρα στο Μέλλον» του υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου. 30 υποψήφιοι στα Σέρβια, 5 στο λιβαδερό και 6 στα Καμβούνια.

Ο συνδυασμός «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων» του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου. 30 υποψήφιοι στα Σέρβια, 5 στο Λιβαδερό και 6 στα Καμβούνια.

Ο συνδυασμός «Στάση Σερβίων» της υποψήφιας δημάρχου Λαζαρίτσας (Ρίτσας) Σπυρίδου. 27 υποψήφιοι στα Σέρβια, 4 στο Λιβαδερό και 5 στα Καμβούνια.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη