Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Εφημερίδα «Παραπολιτικά»: Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στα ονόματα για πιθανή θέση στο κυβερνητικό σχήμα

Εφημερίδα «Παραπολιτικά»: Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος στα ονόματα για πιθανή θέση στο κυβερνητικό σχήμα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Λίφτινγκ» στο κυβερνητικό σχήμα ετοιμάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τα σενάρια να θέλουν τις αλλαγές μέσω ανασχηματισμού, να γίνονται εντός του Ιανουαρίου.

Ήδη οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ επεξεργάζονται ονόματα ικανών στελεχών που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στο κυβερνητικό έργο, κάποιοι νεώτεροι, αλλά και κάποιοι παλαιότεροι με κυβερνητικές θητείες και έργο στην «πλάτη» τους.

Στα ονόματα των παλαιότερων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται στα «υπόψιν», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» της 24 Δεκεμβρίου, είναι και ο βουλευτής Ν. Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος έχει διατελέσει δύο φορές σε υπουργικούς θώκους, ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το 2009 και ως υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την περίοδο 2013-2015.

Οι τελικές αποφάσεις εναπόκεινται στον πρωθυπουργό, με τα οφέλη από μια πιθανή υπουργοποίηση ενός συμπολίτη μας στην συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο για τον τόπο αλλά και τη χώρα, να είναι πολλά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι φέρνει η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας- Κρίσιμες οι ανακοινώσεις για τον αριθμό των εισακτέων υπέρ των Περιφερειακών Ιδρυμάτων καθώς και το πλαίσιο των μεταγραφών

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Χωρίς να αλλάζει κάτι ιδιαίτερα, σχετικά με τις εκτιμήσεις που είχαν γίνει από τη Διοίκηση του Ιδρύματος, αντιμετώπισε ...