Αρχική > Uncategorized > Eκδήλωση καθαριότητας από το Δήμο Γρεβενών
None

Eκδήλωση καθαριότητας από το Δήμο Γρεβενών

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ενεργό μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς δόθηκε από την πόλη των Γρεβενών με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές, δημόσιους φορείς, συλλόγους αλλά και αρκετούς ευαισθητοποιημένους πολίτες με το σύνθημα «Καθαρή πόλη! – Μπορείς να βοηθήσεις!». Οι εθελοντές ξεχύθηκαν το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου 2011 στους δρόμους της πόλης των Γρεβενών, με αφετηρία το παλιό Δασαρχείο, συμμετέχοντας στην προσπάθεια του δήμου Γρεβενών για μία καθαρή πόλη.
Όπως είναι γνωστό, ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Δήμος Γρεβενών είναι το θέμα της καθαριότητας, είτε με τη μορφή της αποκομιδής των απορριμμάτων, είτε με την μορφή της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων.
Οι ελλείψεις στο προσωπικό (μόνιμες ή και περιστασιακές) και η παλαιότητα και η φθορά των οχημάτων της αποκομιδής, επιτείνουν το πρόβλημα και γι’ αυτό, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από την πλευρά της Διοίκησης και των εργαζομένων, η καθαριότητα, αν και έχει βελτιωθεί, δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που όλοι θα επιθυμούσαμε.
Οι εθελοντές σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου Γρεβενών ανέλαβαν την πρωτοβουλία, απευθύνοντας μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας στους δημότες των Γρεβενών.
Νωρίς το πρωί , οι εθελοντές έφτασαν στο παλιό Δασαρχείο, όπου τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης, που τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια του δήμου να φαίνεται η πόλη ομορφότερη αλλά και για το υψηλό αίσθημα του εθελοντισμού.
Αξιοσημείωτη η παρουσία στην εκδήλωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, της Ομάδας Διάσωσης, της Λέσχης 4Χ4, του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Ποιότητα Ζωής», του 1ου Δημοτικού Σχολείου, των επαγγελματιών καθώς και των ελευθέρων πολιτών.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Α. Τσένης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Α. Τόσκας, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Α. Καραγιάννης, Αικ. Πέτρου, Γ. Γούλας, Χ. Παρασκευαΐδης, Κ. Μιχαλογιάννης, Α. Τσακστάρας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Δ. Δόλγηρα, οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Αρμπάρας, Β. Κόραβος και Β. Σταυροπούλου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team