Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ατζέντα Προσλήψεων > Δύο προσλήψεις στην ΚΕΔΕ Δήμου Εορδαίας

Δύο προσλήψεις στην ΚΕΔΕ Δήμου Εορδαίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την πρόσληψη δύο ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες),  προκήρυξε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας (ΚΕΔΕ), για την κάλυψη μίας (1) θέσης  Παιδαγωγού ΠΕ, με ειδίκευση στην βιωματική εμψύχωση και τη θεατρική αγωγή του Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου (ΔΗ.ΠΑΙ.Θ.Ε )και μίας (1) θέσης Δασκάλας κλασικού χορού ΤΕ/ΔΕ της Πειραματικής Σχολής Κλασικού Χορού για το σχολικό έτος 2019-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην έδρα της ΚΕΔΕ εντός δέκα (10) ημερολογιακών (ημερών) από την τελευταία δημοσίευση της ανακοίνωσης – πρόσκλησης ενδιαφέροντος (από 21 Αυγούστου 2019).

Για περισσότερες πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Εορδαίας (http://www.ptolemaida.gr/), στη Διαύγεια,  στη σελίδα της ΚΕΔΕ στο Facebook (https://www.facebook.com/kedeeordaias/), ενώ μπορούν να ζητήσουν να τους αποσταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα έπειτα από έγκαιρο αίτημά τους στα e-mails της ΚΕΔΕ α) kede11@otenet.gr και β) kede14@otenet.gr  ή να την παραλάβουν σε φυσικό αρχείο από τα γραφεία της ΚΕΔΕ (Βασ. Σοφίας 28 – Πτολεμαΐδα, 2ος όροφος τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1269 νέα κρούσματα σήμερα Κυριακή – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από το Σαββατοκύριακο τα 7 από τα 9 κρούσματα της Εορδαίας που δόθηκαν στη ...