Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δύο διακομιδές ασθενών από το Μαμάτσειο στο ΑΧΕΠΑ – Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα 86χρονου από χωριό του Βοΐου

Δύο διακομιδές ασθενών από το Μαμάτσειο στο ΑΧΕΠΑ – Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα 86χρονου από χωριό του Βοΐου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δύο διακομιδές πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο Νοσοκομείο της Κοζάνης υπάρχει και ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα ασθενούς. Πρόκειται για επιβεβαιωμένο κρούσμα 86χρονου που κατάγεται από το Διχείμαρρο Βοϊου, χωριό διπλανό με τα χωριά της καραντίνας.

Αναλυτικότερα, ο74χρονος από τη Δαμασκηνιά Βοΐου Κοζάνης, που είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού, διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ λόγω της κατάστασης της υγείας του.

Επίσης, στο ίδιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διακομίζεται και ο άνδρας ηλικίας 50 ετών, από τη Σιάτιστα, που είναι μάλιστα και αδερφός του 53χρονου εργαζόμενου του Νοσοκομείου Καστοριάς που είχε καταλήξει προ ημερών. Να σημειωθεί ότι και αυτός σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού.

Να τονιστεί, επίσης, ότι έχουν έρθει και πολλά αρνητικά αποτελέσματα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο σήμερα, ενώ αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 6 ύποπτα κρούσματα και 3 επιβεβαιωμένα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team