Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δριμύ κατηγορώ του Συλλόγου Εργαζομένων «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας στην διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας

Δριμύ κατηγορώ του Συλλόγου Εργαζομένων «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας στην διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Έπειτα από 43 χρόνια μεταπολίτευσης στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, ορισμένοι χρειάζονται μαθήματα δημοκρατίας και καθορισμού του πεδίου αρμοδιοτήτων τους.

Η δοτή διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης κα. Λιόπα Παναγιώτα, αναζητώντας εναγωνίως ρόλο και διοικητικό λόγο στα πράγματα του νοσοκομείου, έφτασε στη σημείο να υπερκεράσει ακόμη και την ίδια τη διοίκηση.

Απαίτησε και εκβίασε πέρα από κάθε νομιμότητα οι υπάλληλοι που προχώρησαν σε αξιολόγηση να της παραδίδουν ιδιοχείρως το έντυπο και ταυτόχρονα την αξιοπρέπειά τους.

Οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα ποτέ τους δεν αρνήθηκαν την αξιολόγηση όπως διατείνεται με γκεπελίστικο τρόπο η κα. Γεροβασίλη. Η υπουργός αντί να αξιολογήσει πρώτα τις δομές, τους Γενικούς Διευθυντές, τους Διευθυντές και τους προϊσταμένους, αντί να καθορίσει περιγράμματα εργασίας, προσόντα και στόχους για το προσωπικό στην αρχή της χρονιάς, ώστε με την ολοκλήρωση να ακολουθήσει η αξιολόγηση όλων, προέκρινε ως Ναστραδίν Χότζας την αντίστροφη διαδικασία για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της τρόικας που καθύβριζε μέχρι χθες και συναγελάζεται μαζί της σήμερα.

Τόσο η κυβέρνηση όσο και διάφοροι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι που ανεβοκατεβαίνουν στα κόμματα ως επιβάτες, μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης προσπάθησαν να ταπεινώσουν το σύνολο των εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα. Κοντά σε αυτούς και διάφοροι «εισαγγελείς» του δημόσιου λόγου που αν διακρίθηκαν για κάτι στη ζωή τους, ήταν το βέτο που έβαζαν σε όποιον στεκόταν εμπόδιο στις επιθυμίες τους, ενώ έκρυβαν με μεγάλη επιμέλεια τους σκελετούς του αμαρτωλού προσωπικού τους παρελθόντος στα υπόγεια της κομματικής τους καμαρίλας.

Όλους αυτούς εμείς οι εργαζόμενοι στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο Κοζάνης τους γνωρίζουμε πολύ καλά.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                  Η Γεν. Γραμματέα

Ντέντης Δημήτρης                                             Σταμάτη Θεοδώρα

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team