Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΔΙΠΛΗ εκπροσώπηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, στη Διοίκηση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ( ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

ΔΙΠΛΗ εκπροσώπηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, στη Διοίκηση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ( ρεπορτάζ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Η εκλογή δύο εκπροσώπων του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία, κατά τις πρόσφατες εκλογές, αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον Όμιλο, όσο και για τον τόπο μας ,αποδεικνύοντας την ισχυρή θέση του στο χώρο του αθλήματος.

Η ανάδειξη και μάλιστα στις πρώτες θέσεις του Πέτρου Τσιάρα και του Αθανασίου Αραϊλούδη στο μεγαλύτερο θεσμικό όργανο του αθλήματος, αποτελεί ένδειξη αναγνωρίσης του έργου τους και ότι χαίρουν εκτιμήσεως σε πανελλαδικό επίπεδο.

Την πλήρη ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε, μιλώντας στο e-ptolemeos ο Πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσιάρας, ο οποίος εξελέγη ΠΡΩΤΟΣ στη Δικαστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου Αθανάσιο Αραϊλούδη , που κατέλαβε την ΤΡΙΤΗ θέση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ελλάδος, αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους με σκοπό την ανάδειξη του αθλήματος και την ανάληψη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων ,που θα αναδείξουν και θα προβάλλουν τον τόπο μας στο πανελλήνιο.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test κάτω από το Δημαρχείο την Τρίτη 11 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης ...