Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Βοϊου: Χρήματα και εξοπλισμός στους προέδρους των κοινοτήτων για εργασίες καθαριότητας, αποψίλωσης χόρτων, αποκατάστασης ζημιών

Δήμος Βοϊου: Χρήματα και εξοπλισμός στους προέδρους των κοινοτήτων για εργασίες καθαριότητας, αποψίλωσης χόρτων, αποκατάστασης ζημιών

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

    Ο Δήμος Βοΐου, στην προσπάθειά του να προσφέρει τις βέλτιστες δυνατόν υπηρεσίες μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας, έχει εξοπλίσει με τα κατάλληλα μέσα και τους απαραίτητους πόρους τους Προέδρους των Κοινοτήτων όλου του Δήμου για να εκτελέσουν εργασίες καθημερινότητας, που αφορούν τη συντήρηση του δικτύου φωτισμού, την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, την αποψίλωση χόρτων, την αποκατάσταση ζημιών, καθώς και όπου οι ίδιοι θεωρούν χρήσιμο στις Κοινότητες.

    Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι Πρόεδροι μπορούν να προβαίνουν σε εργασίες χωρίς την μεσολάβηση των κεντρικών υπηρεσιών και συνεργείων του Δήμου και να είναι πιο αποτελεσματικοί. Έτσι, επιτυγχάνεται έγκαιρη παρέμβαση, οικονομία δυνάμεων και άμεση δράση, όταν και όπου χρειάζονται και όχι όταν είναι διαθέσιμα τα μέσα και οι υπάλληλοι του Δήμου, που συνήθως δεν επαρκούν.

   Το συνολικό ποσό που πιστώθηκε στους λογαριασμούς των Προέδρων των Κοινοτήτων ανέρχεται σε 71.000 ευρώ. Επιπλέον, αγοράστηκε εξοπλισμός αξίας 20.000 ευρώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη