Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Βοΐου: Υπογραφή Σύμβασης για την Συντήρηση και Επισκευή δρόμων στη Σιάτιστα

Δήμος Βοΐου: Υπογραφή Σύμβασης για την Συντήρηση και Επισκευή δρόμων στη Σιάτιστα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου κ. Χρήστου Ζευκλή και της αναδόχου εταιρίας «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε.» , για την συντήρηση της εσωτερικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Σιάτιστας.

Πιο αναλυτικά το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει τη συντήρηση με ασφαλτόστρωση οδών εντός του οικισμού της Σιάτιστας συνολικού μήκους 570 μέτρων και αφορά τις οδούς : Αφών Μπατσή, Μαρκίδες Πούλιου , Τσιστοπούλου, και Καρακάση.

Θα εκτελεστούν εργασίες αποξήλωσης των υφιστάμενων τσιμεντοστρώσεων και διάστρωση των σημείων με νέα άσφαλτο.

Η χρηματοδότηση του έργου θα πραγματοποιηθεί με πιστώσεις του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016 (Ε.Α.Π. 2012-2016) και εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την αναβάθμιση των οικισμών και την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σε περίπου 10 ημέρες.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μαρτυρία σοκ: Ψάχναμε 27 ώρες κρεβάτι ΜΕΘ στη Φλώρινα για τον σύζυγό μου

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ο ασθενής είχε τα πρωτα συμπτώματα σις 11 Νοεμβρίου και μετά τις πρώτες ημέρες ...