Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν rapid tests με τη μέθοδο drive through το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στον Κρόκο

Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν rapid tests με τη μέθοδο drive through το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στον Κρόκο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες ότι οι Κινητές Ομάδες ΠΕ Κοζάνης (ΚΟΜΥ-ΕΟΔΥ) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Δειγματοληπτικούς Ελέγχους (Rapid tests με τη μέθοδο drive through) για covid-19, σε επιβάτες διερχόμενων οχημάτων.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην πλατεία της Κοινότητας Κρόκου (πρώην βενζινάδικο Καρανάνου).

 

Οι πολίτες θα εισέρχονται στο χώρο αποκλειστικά με το αυτοκίνητό τους, ενώ πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τους, ώστε να λάβουν άμεσα τα αποτελέσματα των tests.

 

Επισημαίνεται πως ο έλεγχος είναι προαιρετικός και στοχεύει στον περιορισμό της διασποράς του  κορωνοϊού στο άμεσο περιβάλλον τους, σε ευπαθείς ομάδες ή στην κοινότητα.

 

Καλούνται οι πολίτες να συμμετάσχουν στην διαδικασία.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή στην Πόλη της Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εκδηλώσεις μνήμης για τα 99 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας, το πρωί της ...