Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Καστοριάς: Απομακρύνθηκαν 54 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και 7 ανενεργά περίπτερα

Δήμος Καστοριάς: Απομακρύνθηκαν 54 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και 7 ανενεργά περίπτερα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Διαρκή μέριμνα και συστηματική προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας καταβάλλει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Δήμος Καστοριάς. Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν ήδη περισυλλεγεί και απομακρυνθεί μέχρι σήμερα, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία, 54 εγκαταλειμμένα οχήματα και 7 ανενεργά περίπτερα, εντός του αστικού ιστού, που επιδρούσαν αρνητικά στην αισθητική, την καθαριότητα και τη δημόσια υγεία.

Η καθαριότητα και ανάδειξη των δημοτικών κοινόχρηστων χώρων, η ευταξία και ο εξωραϊσμός του αστικού τοπίου αποτελούν πρωταρχικές και βασικές προτεραιότητες για το Δήμο Καστοριάς και γι’ αυτό η προσπάθεια θα συνεχιστεί ασταμάτητα και όλο το επόμενο διάστημα.

Καμία προσπάθεια όμως δε μπορεί να τελεσφορήσει χωρίς την υπευθυνότητα, τη συνεργασία και τη συμμετοχή και των ίδιων των πολιτών, κάτι που αποτελεί ισχυρή προϋπόθεση για να γίνει ο Δήμος Καστοριάς ακόμη πιο καθαρός, ανθρώπινος και λειτουργικός.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team