Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Γρεβενών: Όμορφες “πράσινες” παρεμβάσεις σε πολλά σημεία της πόλης

Δήμος Γρεβενών: Όμορφες “πράσινες” παρεμβάσεις σε πολλά σημεία της πόλης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται από τον Δήμο Γρεβενών και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας & Πρασίνου κ.Νίκο Τσικούρα, οι προγραμματισμένες εργασίες ανάπλασης και εξωραϊσμού σε κόμβους, νησίδες, πλατείες και πεζοδρόμια που υλοποιούνται κυρίως από ιδίους πόρους αλλά και με τη συμμετοχή του χρηματοδοτικού προγράμματος ΦιλόΔημος Ι.

Ειδικότερα, οι καλαίσθητες αυτές “πράσινες” παρεμβάσεις που αναζωογονούν και αναβαθμίζουν το αστικό περιβάλλον, κάνοντας το πιο φιλικό και οικείο για τους δημότες, πραγματοποιήθηκαν τόσο στον κυκλικό κόμβο και τις νησίδες που βρίσκονται στην ανατολική είσοδο της πόλης όσο και σε γειτονιές του κέντρου και πιο συγκεκριμένα έξω από το Κέντρο Πολιτισμού αλλά και στην μικρή πλατεία που γειτνιάζει με το 1ο Γυμνάσιο.

Οι εργασίες καλλωπισμού, που έγιναν πράξη από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου και της Κοινωφελούς Εργασίας, περιελάμβαναν την τοποθέτηση χλοοτάπητα με υπόγειο και αυτόματο σύστημα άρδευσης ενώ φυτεύτηκαν και πολυετή φυτά που ξεχωρίζουν για την πυκνή τους βλάστηση και την ανθεκτικότητά τους.

Η Δημοτική Αρχή υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει άοκνα και εντατικά τις παρεμβάσεις καλλωπισμού και σε άλλα σημεία των Γρεβενών καθώς βελτιώνουν σημαντικά και ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πολιτών, προστατεύοντας παράλληλα το φυσικό μας περιβάλλον και καλλιεργώντας επίσης την οικολογική συνείδηση με τον καλύτερο τρόπο σε μικρούς και μεγάλους.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Το ΔΙΕΚ της Κοζάνης στην προοπτική της ανάπτυξης Θεματικό ΙΕΚ στην ενέργεια – οι ειδικότητες που θα μπουν στο μηχανογραφικό – Σύσσωμη η κοινωνία αντιλαμβάνεται την σημαντικότητα του ΔΙΕΚ και συνδράμει. Οι τοπικοί κυβερνώντες το έχουν αντιληφθεί;

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στο  πλαίσιο της αναμόρφωσης, αναβάθμισης και ενίσχυσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, καθώς και  της μεταρρυθμιστικής προσαρμογής  των ...