Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ σε ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών σε καθημερινή βάση

Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ σε ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Γρεβενών σε καθημερινή βάση

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Γρεβενών και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) παρέχουν, σε όσους δημότες επιθυμούν, τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε καθημερινή βάση.

 

Η διενέργεια των τεστ πραγματοποιείται σε κεντρικό σημείο της πόλης και πιο συγκεκριμένα εντός ισόγειου καταστήματος του Δημαρχείου Γρεβενών επί της οδού K.Ταλιαδούρη τις εξής ημέρες και ώρες:

 

  • Δευτέρα με Πέμπτη από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι
  • Παρασκευή από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι

 

Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό ενώ απαραίτητος είναι και ο αριθμός του ΑΜΚΑ.

 

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη και το πρόγραμμα δωρεάν τεστ κορονοϊού για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές άνω των 16 ετών μέσα από την αντίστοιχη ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΟΔΥ (https://edu.testing.gov.gr/#/).

 

Η Δημοτική Αρχή οφείλει να εκφράσει ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στους εργαζόμενους του τοπικού κλιμακίου του ΕΟΔΥ Γρεβενών για τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσφέρουν ανελλιπώς στους πολίτες του Δήμου μας αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με υπέρτατο στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.    

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Αποκριάτικες εκπαιδευτικές δράσεις Πρωτοβουλίας Νέων Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τσικνοπέμπτη η πρώτη αποκριάτικη εκπαιδευτική δράση της εθελοντικής ομάδας «Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης», η οποία ...