Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Δήμος Εορδαίας: Εγκρίθηκαν 24 μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα

Δήμος Εορδαίας: Εγκρίθηκαν 24 μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την πρόσληψη τακτικού (μόνιμου) προσωπικού συνολικά 24 ατόμων στην καθαριότητα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, στη συνεδρίασή του το βράδυ της Πέμπτης (28/9/17).

Πρόκειται ουσιαστικά για συνέχεια σχετικής διαδικασίας που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, με βάση το νόμο 4479 που αφορούσε τους συμβασιούχους που υπηρετούν στην καθαριότητα των δήμων από το 2015. Ο δήμος Εορδαίας τον περασμένο Ιούλιο ενέκρινε την τροποποίηση του οργανισμού εσωτερικών υπηρεσιών του δήμου Εορδαίας προσθέτοντας στον οργανισμό 12 θέσεις ΥΕ Εργατών Καθαριότητας εξωτερικών χώρων. Με τις 12 κενές θέσεις εργατών καθαριότητας που υπήρχαν ο συνολικός αριθμός των κενών οργανικών θέσεων εργατών στην καθαριότητα ανέρχεται πλέον στους 24.

Με την έγκριση των προσλήψεων αυτών από το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποσταλεί η απόφαση στο Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς το υπουργείο σε σχετική εγκύκλιό του αναφέρει ότι ο νόμος προβλέπει ότι εντός 10 ημερών από τη δημοσίευση της τροποποίησης του οργανισμού- απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2017,  το Δημοτικό Συμβούλιο υποχρεούται να στείλει στο Υπουργείο τον προγραμματισμό κάλυψης των κενών οργανικών θέσεων ανταποδοτικού χαρακτήρα που θέλει  να καλύψει.

Σημειωτέον ότι οι προσλήψεις αυτές αποσκοπούν στα να καλύψουν τις ανάγκες του δήμου στο χώρο της καθαριότητας που καλύπτονταν μέχρι τώρα από συμβασιούχους.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Eκοιμήθη ἐν Κυρίῳ  ἡ παπαδιὰ Ἀφροδίτη π’’Χρίστου Μανάδη (μητέρα του π. Νικηφόρου Μανάδη)- Ἡ Δόξα τῷ Κυρίῳ!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εκοιμήθη τα ξημερώματα της Δευτέρας η παπαδιά Αφροδίτη π΄΄ Χρίστου Μανάδη μητέρα του π. Νικηφόρου Μανάδη. Ο π. ...