Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δήμος Εορδαίας: Σύσκεψη με τους πολιτιστικούς συλλόγους για ένα κοινό πλάνο αποκριάτικων εκδηλώσεων

Δήμος Εορδαίας: Σύσκεψη με τους πολιτιστικούς συλλόγους για ένα κοινό πλάνο αποκριάτικων εκδηλώσεων

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σύσκεψη με θέμα τη φετινή διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Εορδαίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στην Πτολεμαΐδα. Η συνάντηση στην οποία έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Αντωνιάδου αλλά και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, είχε σαν στόχο να διαμορφωθεί από κοινού με τις προτάσεις των συλλόγων, το πλάνο των εκδηλώσεων που έχει για την Αποκριά ο Δήμος Εορδαίας, με στόχο να συναποφασσίσουν μαζί τις δράσεις που θα γίνουν.
Όπως σημείωσε σχετικά η κ. Αντωνιάδου: «Το κάλεσμά μας σήμερα αφορά το θέμα της Αποκριάς, γιατί πλησιάζει και μετά το τόσο χαρούμενο κλίμα που δημιουργήθηκε τα Χριστούγεννα και έγινε κάτι ιδιαίτερο που έγινε στην πόλη μας, θέλουμε να δώσουμε κάτι ιδιαίτερο και στην Αποκριά», σημείωσε αρχικά, λέγοντας προς τους πολιτιστικούς συλλόγους να καταθέσουν τις απόψεις και σκέψεις τους για την περίοδο αυτή.
Στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα από κοινού πρόγραμμα. Ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, από την πλευρά του ευχαρίστησε τους πολιτιστικούς συλλόγους για τη συνεργασία τους το διάστημα των Χριστουγέννων, μιας και «κατορθώσαμε να παντρέψουμε την παράδοση με κάτι μοντέρνο και σύγχρονο», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Στόχος είναι να διατηρηθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Αποκριών στην Πτολεμαΐδα, με τον κ. Πλακεντά να δηλώνει πως δεν είναι πρόθεση να «ανταγωνιστούν» καμία άλλη πόλη, ωστόσο είναι υποχρέωση του δήμου να ενισχύσει το εγχείρημα συνένωσης των πολιτιστικών δυνάμεων της πόλης. «Όλοι μαζί από κοινού, κοινότητες, δημοτική κοινότητα Πτολεμαΐδας , δημοτικό συμβούλιο, δήμος Εορδαίας και όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι μπορούμε να φτάσουμε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα», είπε επίσης ο κ. Πλακεντάς.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team