Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δημοπρατείται η συντήρηση του δρόμου Ι. Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου – Και η βελτίωση του δρόμου σύνδεσης οδού Δυτικής Εορδαίας με την Πτολεμαΐδα

Δημοπρατείται η συντήρηση του δρόμου Ι. Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου – Και η βελτίωση του δρόμου σύνδεσης οδού Δυτικής Εορδαίας με την Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Έργα συντήρησης (ασφαλτόστρωσης) του Δρόμου από την Επαρχιακή Οδό προς την Ι. Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας, πρόκειται να πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, καθώς εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας ο τρόπος δημοπράτησης- εκτέλεσης του έργου.

foto rohs

Ταυτόχρονα η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα προχωρήσει σε ένα ακόμη σημαντικό οδικό έργο για την περιοχή και συγκεκριμένα το έργο «Βελτίωση Δρόμου Σύνδεσης από τον Κόμβο Κ4 του Δρόμου της Δυτικής Εορδαίας με την Πτολεμαΐδα», το δρομάκι δηλαδή που συνδέει την οδό Διοικητηρίου με τη νέα Οδό Δυτικής Εορδαίας, καθώς εγκρίθηκε και ο τρόπος δημοπράτησης του εν λόγω έργου.

Μιλώντας στον «Π» ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Παναγιώτης Πλακεντάς, ανέφερε ότι το πρώτο έργο που  αφορά στη συντήρηση της οδού προς την Ι. Μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου είναι προϋπολογισμού 74.750,00 € (με Φ.Π.Α.), το οποίο θα δημοπρατηθεί με Ανοιχτή Δημοπρασία (σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν.3669/2008)» και σημείωσε ότι στο διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος και υποβάλλουν προσφορές όλοι όσοι έχουν τα νόμιμα προσόντα που προβλέπονται από τη Διακήρυξη και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο έργο έχει έγκριση συνολικής δαπάνης και έγκριση διάθεσης πιστώσεων από ΣΑΕΠ 541 με κωδ.:2014ΕΠ54100002.

Αναφερόμενος στο δεύτερο οδικό έργο που αφορά στη «Βελτίωση Δρόμου Σύνδεσης από τον Κόμβο Κ4 του Δρόμου της Δυτικής Εορδαίας με την Πτολεμαΐδα», είπε ότι πρόκειται για το δρόμο που συνδέει την οδό Διοικητηρίου της Πτολεμαΐδας με τη νέα Οδό Δυτικής Εορδαίας που είναι γεμάτος λακκούβες και εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς καθώς αναγκάζονται να κάνουν ζικ ζακ για να τις αποφύγουν. Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού ανέρχεται στις 15.000,00 € (με Φ.Π.Α) και σύμφωνα με τον κ. Πλακεντά, «οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος θα ξεκινήσουν μέσα στον χειμώνα, διότι το οδόστρωμα στο συγκεκριμένο δρόμο υφίσταται καθίζηση, και με το που βελτιωθεί ο καιρός την άνοιξη θα πέσει άσφαλτος.»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη