Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δημοπρατείται από τη ΔΕΤΗΠ το έργο επέκτασης τηλεθέρμανσης στις Εργατικές Κατοικίες και Οικισμό Καρδιάς

Δημοπρατείται από τη ΔΕΤΗΠ το έργο επέκτασης τηλεθέρμανσης στις Εργατικές Κατοικίες και Οικισμό Καρδιάς

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΤΗΠ ΤΟ ΕΡΓΟ : «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ I,II,III,IV ΚΑΙ V ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΝΕΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014-2020»

 

Με το υπ`αρίθμ. 9448/23-10-2019 έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΥΜΕΠΕΡΑΑ εγκρίθηκε η Διακήρυξη  που δημοσιεύεται από την  ΔΕΤΗΠ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την 28-11-2019.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, με την Απόφαση υπ`αρίθμ. 7727/20-08-2019, με προϋπολογισμό 4.970.728 ευρώ και θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με δημόσια δαπάνη (επιχορήγηση) 4.109.439 ευρώ και από Ιδίους πόρους της ΔΕΤΗΠ 861.289 ευρώ.

Μετά την δημοπράτηση και την ανάδειξη αναδόχου ,  η κατασκευή του έργου θα διαρκέσει δέκα οχτώ (18) μήνες.

Οι κάτοικοι των περιοχών Εργατικών Κατοικιών και οικισμού νέας Καρδιάς θα ενημερωθούν έγκαιρα από τις Υπηρεσίες της ΔΕΤΗΠ για την εξέλιξη του έργου και για τις διαδικασίες σύνδεσής τους.

 

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ

Καρακασίδης Δημήτριος

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team