Αρχική > Αθλητικά > Δημήτρης Λαβαντσιώτης- Δήμητρα Λαβαντσιώτη (Λασσάνης Μπάσκετ Γυναικών) στο e-ptolemeos.gr «Ίσως το καλύτερο αυτή τη στιγμή και όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα είναι να σταματήσουν τα πρωταθλήματα»

Δημήτρης Λαβαντσιώτης- Δήμητρα Λαβαντσιώτη (Λασσάνης Μπάσκετ Γυναικών) στο e-ptolemeos.gr «Ίσως το καλύτερο αυτή τη στιγμή και όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα είναι να σταματήσουν τα πρωταθλήματα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον υπέυθυνο του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Λασσάνη Δημήτρη Λαβαντσιώτη και την αθλήτρια του συλλόγου Δήμητρα Λαβαντσιώτη είχαμε στο e-ptolemeos.gr.

Μιλήσαμε για τη δύσκολη αυτή περίοδο για τις ομάδες με τον κ. Λαβαντστιώτη να μας επισημαίνει τις δύσκολες στιμές που περνάνε και θα περάσουν όλες οι ομάδες λόγω της οικονομικής κρίσης που θα φέρνει η πανδημία αφού θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν πόροι για τις ομάδες.

Μια λύση θα είναι η βοήθεια από την πολιτεία ενώ άποψη του είναι ότι πρέπει να σταματήσουν τα πρωταθλήματα και να γίνει οργάνωση για τη νέα χρονιά.

Μιλήσαμε για τον Λασσάνη την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια για άνοδο στην Α2, την δυσκολία και την άρνηση αθλητριών να έρθουν να παίξουν στον Λασσάνη, εξήρε τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Μήτσιαλο τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο προπονητής ενώ αναφέρθηκε και σε όσους είναι δίπλα στην προσπάθεια που γίνεται.

Από την άλλη η Δήμητρα Λαβαντσιώτη μίλησε για τον τραυματισμό της ο οποίος βέβαια μπορεί να μη της στέρησε πολλά αφού δεν έγινε πρωτάθλημα αλλά δείχνοντας την αγάπη της για το άθλημα δήλωσε «μακάρι να γινόντουσαν αγώνες και εγώ ας μην μπορούσα να παίξω».

Μας μίλησε ακόμα για το πόσο της λείπει το μπάσκετ, πως περνάει τη καραντίνα και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τί λένε πολίτες της Πτολεμαΐδας, για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό? (γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ανοίγει ο δρόμος στο προσεχές διάστημα για τον «υποχρεωτικό» εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, με στόχο την προστασία ...