Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμαρχος Καστοριάς σε Χαρδαλιά: «Η περιοχή μας, που είναι ήδη επιβαρυμένη οικονομικά, δεν αντέχει ένα νέο οριζόντιο μέτρο»

Δήμαρχος Καστοριάς σε Χαρδαλιά: «Η περιοχή μας, που είναι ήδη επιβαρυμένη οικονομικά, δεν αντέχει ένα νέο οριζόντιο μέτρο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καστοριά, για την αξιολόγηση της κατάστασης αναφορικά με τα κρούσματα covid, παρέστη ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Καστοριάς ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για την κινητοποίηση και την ετοιμότητα του Δήμου Καστοριάς κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας, αλλά και για τη σημερινή συγκυρία, καταθέτοντας τους προβληματισμούς του και ζητώντας επιτακτικά να δοθεί χρόνος λίγων ημερών, προτού παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, θεωρώντας ότι δείκτες και αριθμοί που αυτή τη στιγμή δείχνουν ανησυχητικοί, θα εξομαλυνθούν με την αυστηρή τήρηση των μέτρων από τους πολίτες.

Η περιοχή μας, που είναι ήδη επιβαρυμένη οικονομικά, δεν αντέχει ένα νέο οριζόντιο μέτρο από μία πιθανή απόφαση για μετάβαση στο Επίπεδο 4, γεγονός που θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη σημερινή κατάσταση, επιφέροντας ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα στην τοπική οικονομία ”, τόνισε ο Γιάννης Κορεντσίδης στον κ. Χαρδαλιά.

Δήλωσε δε για μία ακόμη φορά ότι ο Δήμος Καστοριάς βρίσκεται σε ετοιμότητα και πλήρη εγρήγορση, για οτιδήποτε αποφασιστεί και απαιτηθεί, λειτουργώντας με όλες τους τις υπηρεσίες και τις δομές, όπως και την πρώτη φορά, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, προς όφελος των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής μας.

Αντιλαμβανόμενος δε την κρισιμότητα της κατάστασης για τα επόμενα 24ωρα, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης κάνει έκκληση προς όλους να συμμορφωθούν απόλυτα με τα μέτρα και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των επιδημιολόγων για να σταματήσει το ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο των τελευταίων ημερών.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Ποια είναι τα τρία φάρμακα που ίσως μας σώσουν από τον ιό

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Στην παγκόσμια δοκιμή των τριών φαρμάκων συμμετέχουν πάνω από 20 φαρμακοβιομηχανίες και εταιρείες βιοτεχνολογίας ...