Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Δήλωση Μιχάλη Παπαδόπουλου για την πυροσβεστική σχολή στην Πτολεμαΐδα – «Fake news» – «ουσιαστική αναβάθμιση τόσο της σχολής όσο και της πόλης της Πτολεμαΐδας»

Δήλωση Μιχάλη Παπαδόπουλου για την πυροσβεστική σχολή στην Πτολεμαΐδα – «Fake news» – «ουσιαστική αναβάθμιση τόσο της σχολής όσο και της πόλης της Πτολεμαΐδας»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δήλωση του βουλευτή ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου για τη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα:

 

Τις τελευταίες ώρες κάποιοι για ακόμη μια φορά αντλώντας τις πληροφορίες τους από τα «fake news» της Κουμουνδούρου, σπεύδουν σε βιαστικές και επιπόλαιες δηλώσεις για την Πυροσβεστική Σχολή της Πτολεμαΐδας. Κατόπιν συζήτησης με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κο Νίκο Χαρδαλιά και το Υπουργείο Προστασιας του Πολίτη δηλώνω υπεύθυνα ότι όχι απλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αλλά η εν λόγω σχολή από το νέο ακαδημαϊκό έτος θα λειτουργεί αναβαθμισμένη ως Ανώτατη – Πανεπιστημιακή. Για την εξέλιξη αυτή έχω ενημερώσει σχετικά και τον Δήμαρχο Εορδαιάς κο Παναγιώτη Πλακεντά, με τον οποίο υπήρξε σύμπνοια απόψεων και συνεργασία. Θα ήταν συνετό να αφήσουμε πίσω την εποχή της παραπληροφόρησης και της διάδοσης ψευδών και ανακριβών ειδήσεων. Η διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη οδηγεί στην ουσιαστική αναβάθμιση τόσο της σχολής όσο και της Πόλης της Πτολεμαΐδας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team