Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δηλώσεις συμμετοχής σε Παιδική Χορωδία του Ωδείου Σερβίων

Δηλώσεις συμμετοχής σε Παιδική Χορωδία του Ωδείου Σερβίων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου Σερβίων, Κασσάνδρα Δημοπούλου, σκηνοθετεί ξανά την όπερα του Giacomo Puccini “La Boheme” («Μποέμ») στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε επανάληψη, στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

Η παραγωγή είναι της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδας, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και την Θεατρική Ομάδα Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα» (σκηνογραφία: Γιώργος Λεπίδας).

Τη μουσική διεύθυνση της Ορχήστρας «Φιλαρμονία Αθηνών» έχει ο αρχιμουσικός Βύρων Φιδετζής και την Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης η Μαέστρος Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Με αυτή την αφορμή, η κα Δημοπούλου καλεί όσα παιδιά (ηλικία από 8 έως 16 χρονών) που σπουδάζουν μουσική στο Δ.Ω.Σ. –αλλά και σε άλλους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού- ή που είναι σε κάποια χορωδία κι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν συμπληρωματικά την παιδική χορωδία που συμμετέχει στην όπερα. Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και ακρόαση για να επιλεχθεί ένα παιδί (από 8 έως 11 χρονών) για το παιδικό σολιστικό μέρος που υπάρχει στη 2η πράξη.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει από τους γονείς ηλεκτρονικά στο e-mail: secretary.k.dimopoulou@gmail.com, ή να παραδοθεί γραπτώς στην κα Γεωργία.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ θα γίνουν δεκτές έως και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team