Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δικαίωση στους Ηλεκτρολόγους του ΤΕΑΗΕ για τις περικοπές επικουρικών συντάξεων – Κ. Ανδρεάδης: Αναδρομικά 8 μηνών στην εξόφληση του Οκτωβρίου

Δικαίωση στους Ηλεκτρολόγους του ΤΕΑΗΕ για τις περικοπές επικουρικών συντάξεων – Κ. Ανδρεάδης: Αναδρομικά 8 μηνών στην εξόφληση του Οκτωβρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Δικαίωση επήλθε στο θέμα περικοπής των επικουρικών συντάξεων του ταμείου των Ηλεκτρολόγων (ΤΕΑΗΕ), μετά από σχετική συμφωνία με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση.

Ειδικότερα, μετά από σχετική ενημέρωση του προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Εορδαίας, αρκετά μέλη του οποίου ήταν ηλεκτρολόγοι και τους αφορά το θέμα, επήλθε δικαίωση για το θέμα περικοπής των επικουρικών συντάξεών τους, που είχε συμβεί με τον Νόμο Κατρούγκαλου, ως αποτέλεσμα να χαθεί το 75% των επικουρικών αυτών συντάξεων των ηλεκτρολόγων.

Μετά από σχετική απόφαση του υπουργού Γ. Βρούτση, υλοποιώντας τις δικαστικές αποφάσεις, επανέρχεται στο κανονικό η επικουρική. Μάλιστα οι συνταξιούχοι ηλεκτρολόγοι θα λάβουν αναδρομικά οχτώ (8) μηνών στην εξόφληση του μηνός Οκτωβρίου.
Όπως προσέθεσε ο κ. Ανδρεάδης, οι συνταξιούχοι διεκδικούν όλα τα αναδρομικά από τη μέρα που κόπηκαν, ώστε να καταβληθούν στους συνταξιούχους.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη