Αρχική > Uncategorized > Διοίκηση ΕΚΑΒ για ΕΚΑΒ Κοζάνης: «Η διαχρονική τρομοκρατία των πολιτών, μέσω παρωχημένων συνδικαλιστικών τακτικών και συμπεριφορών»

Διοίκηση ΕΚΑΒ για ΕΚΑΒ Κοζάνης: «Η διαχρονική τρομοκρατία των πολιτών, μέσω παρωχημένων συνδικαλιστικών τακτικών και συμπεριφορών»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Αθήνα 08 Σεπτεμβρίου 2016

Την ώρα που το ΕΚΑΒ, δίνει καθημερινά έναν σκληρό αγώνα για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας προς όφελος της κοινωνίας και για την έγκαιρη ανταπόκριση στα δεκάδες καθημερινά έκτακτα περιστατικά, μερικοί επιμένουν να ασχολούνται μόνο με τα «βαρυσήμαντα» συνδικαλιστικά τους καθήκοντα αδιαφορώντας επιδεικτικά για οτιδήποτε άλλο.

Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες  «αποκάλυψης» προβλημάτων στη λειτουργία των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ Καβάλας και Κοζάνης, που ενώ όπως επικαλούνται αυτοί που τα «αποκαλύπτουν ή αναδεικνύουν» πρέπει πρώτα να ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και μετά να ενημερώνονται οι αρμόδιες Διευθύνσεις και η Διοίκηση, προκειμένου να επιληφθούν την αντιμετώπισή τους. Είναι προφανές ότι πρόκειται για την γνωστή παρωχημένη συνδικαλιστική νοοτροπία και τακτική, εξυπηρέτησης πρωτίστως ατομικών συνδικαλιστικών συμφερόντων και κατόπιν των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων.

Όλοι αυτοί όμως οι ανεύθυνοι επίδοξοι μικροκομματάρχες, αδιαφορούν για το γεγονός ότι με τη συμπεριφορά τους, όχι μόνο δεν υπερασπίζονται αποτελεσματικά τα δικά τους συμφέροντα και των εργαζομένων, αλλά με τις «ανακαλύψεις» τους τρομοκρατούν τους πολίτες καθιστώντας τους καχύποπτους απέναντι στη δημόσια υγεία, ενώ ταυτόχρονα απαξιώνουν των καθημερινό αγώνα των πραγματικών εργαζομένων και της διοίκησης, για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να καταστήσουμε σαφές σε όλους αυτούς, ότι η καθημερινή προσπάθεια της διοίκησης του ΕΚΑΒ για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και της κάλυψης των αναγκών της κοινωνίας, είναι πάνω από μικροκομματικά συμφέροντα και ατομικές φιλοδοξίες. Το συμφέρον των πολίτων και της κοινωνίας είναι αδιαπραγμάτευτα και επιβάλουν την καθημερινή μας προσήλωση στην αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων και στην εξάλειψη της τρομοκρατίας της «αποκάλυψης» και της «ανάδειξης».

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος ...