Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Διεγράφη από μέλος της ΝΔ ο Ι. Σαντετσίδης για ρατσιστικά σχόλια – ΝΟΔΕ Κοζάνης: «Καταδικάζουμε αυτού του ύφους ακραίες αναφορές και προκλητικές συμπεριφορές»

Διεγράφη από μέλος της ΝΔ ο Ι. Σαντετσίδης για ρατσιστικά σχόλια – ΝΟΔΕ Κοζάνης: «Καταδικάζουμε αυτού του ύφους ακραίες αναφορές και προκλητικές συμπεριφορές»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Διεγράφη από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Ιωάννης Σαντετσίδης, με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος Γιώργου Στεργίου. Προηγήθηκαν σχόλια του πρώην πλέον μέλους της ΝΔ, στο facebook, στα οποία ο ίδιος έγραφε σε σχόλιό του περί προσφύγων και μεταναστών για «μαύρους» ζητώντας να τους ρίξουν στο Αιγαίο. Μάλιστα η ΝΟΔΕ Κοζάνης με ανακοίνωσή της καταδικάζει με τον «πλέον εμφατικό τρόπο αυτού του είδους τις ακραίες αναφορές και προκλητικές συμπεριφορές».
Είχε προηγηθεί σχετικό δημοσίευμα του Kozanimedia για το θέμα.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:

«Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, δεδομένης της δημοσιότητας που έχουν λάβει οι σημερινές δηλώσεις πρώην  υποψηφίου για την προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κατά τις τελευταίες εκλογές, σε συνδυασμό με την άμεση αντίδραση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την επακόλουθη Απόφαση (63/2019) του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος κ. Γιώργου Στεργίου, γνωστοποιεί τη διαγραφή του Ιωάννη Χ. Σαντετσίδη από μέλος της Ν.Δ., καθώς επίσης την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν εξ αυτής.

Με την ευκαιρία και παρά την ανοχή που είχε επιδειχθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο αυτού του ύφους ακραίες αναφορές και προκλητικές συμπεριφορές. Εξάλλου, είναι προφανές ότι οι διατυπωμένες απόψεις, σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν και δεν απηχούν τις επίσημες και κατ’ επανάληψη διακηρυγμένες θέσεις της Ν.Δ., η οποία είτε ως αντιπολίτευση χθες, είτε ως Κυβέρνηση σήμερα, με αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνεια και ορθολογικό σχεδιασμό, επιχειρεί την πλέον ρεαλιστική πολιτική για την αντιμετώπιση και συνολική διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος που ταλανίζει τη Χώρα μας.

 

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team